gcigdem Mavistez yok 10 gün sonra soracağım fotoğrafları göstereceğim sabahları özellikle bir tarafa toplanıyor anlamadım bende
Fasulyem2 gcigdem aynen öyle maalesef ben 11 haftalıkken falan normal taytlara pantolonlara veda ettim sıkmaya başlamıştı iç karnım dar heralde
gcigdem Ayum21 sizinki de orantılı büyümüş benim ki farklı neden çözemedim :( cinsiyetini de göstermiyor tam her iki doktorda kız gibi dedi 10 gün sonra tekrar bakıcak. Maşallah nazar değmesin🥰
Ayum21 gcigdem Amin inşallah teşekkürler güzel dileklerin için benim de oğlan cinsiyeti 18. Hafta da öğrendik kerata Hem Serseri hem nazlı çıktı.. umarım Allah dizinde gonluzune göre verir sağlıklı olsunlar sağlıkla dogsunlar ..
Busra2013 gcigdem yok bebeklık bır sorun degıldır o karnın buyumesınnormal 18 haftads ıc karnın kucukse buyumesı normal ama senınkı bı drgısık duruo bebek toplanır oyle duruo
Busra2013 gcigdem bem bebegımı 19 da hıssetım hıc toplanmadı 25 den sonra hafıf toplandı 28 haftadsyım dun ılk defa karnım sızın gıbı gozuktı cok korktum oksadım gectı bıdaha olmadı
Fasulyem2 Gamze_akgunn ohoo ben 4 kilo aldım bile 18. Haftadayım 🤣 Normal ya 20den sonra büyür birden merak etme sağlıklı olsunlar da 🥰🥰
gulsonmez27 gcigdem normal canım benimki de böyle oluyordu ilk 13-14 haftalıkken..Sağındaysa erkek bence benimki gibi 🙃🙃
gcigdem gulsonmez27 benim tam göremediler iki doktorumda kız gibi dedi biri yüzde 70 kız dedi belirtiler herşey erkek gibiydi ama kız çıktı eminde değilim pek :ad
oguzweannesi gcigdem kız ne şirin duruyor 🥰 benimde böyle oluyodu gerçi haftamız büyüdü hala böyle toplanıp duruyo da 😂 benim karnım erken çıktı ama korktuğum gibi büyüklüge ulaşmadı kaldı yani öylece sende nasıl olur bilemiyorum tabi