Annekuzusu_0 Ben birgün bırakayım diyorum en başından beri hep çikolata aşeriyorum bugünde tatlı canım istedi kendime engel olamıyorum sizler nasılsınız
MerveeD Annekuzusu_0 hc tatlı yiyemiyorum ya hc aram yok canım hc ttalı bsey ıstemıyor neden bılmıyorum
gly_frkn Annekuzusu_0 Bende çok yiyrm cnm ya ya çikolata yada tatlı yaprm hem kahvaltıdan snra hmde akşam ystmdn yerm.cok dozunu asiyrm
Fnen Annekuzusu_0 çooo yiyorum tutamıyorum kendimi yani elimde değil bir kaç gün eve çikolata almadım çıldırdım yani dolabı açıyorum ne yesem bilmiyorum 🤷🏻♀️
Gokyuzum1 Annekuzusu_0 ilk aylarımda ekşi acı tuzlu yedim asla tatlı bişey yiyemedim, ama 4.aydan sonra her gün ya çikolata yada tatlı bişey mutlaka yedim ki az şeyler de yemedim günde 2 - 3 çikolata akşam çayın yanına mutlaka tatlı bişey şuanda da akşamları mutlaka tatlı bişey arıyorum çayın yanına
MissMuso Annekuzusu_0 valla canım ben normalde çok severdim çikolata tatlı falan gebe kaldıktan sonra aklıma bile gelmiyor, görsem canım istemiyor. Bazen eskisi gibi yemek istiyor canım çikolataya bakıyorum o istek gidiyor 😀
Happymommy Annekuzusu_0 ben hayatim boyu ekşici oldum, limonu elma gibi yiyen biriyim, ama hamile olduğumdan beri canım sadece tatlı çekiyor normalde pek sevmem. Tatlı şeyler midemi bulandırmıyor ve beni kusturmuyor belki de ondan
Derya2867 Annekuzusu_0 ilk 3 ay ağzıma tatlı süremedim 3 ay ne zaman bitti tatlı canavarı Derya geri döndü 😂33 haftalık hamileyim tatlının çikolatanın dibine vurdum kızımla 😂🌸
Gissem1908 Benim iki oğlum var inanılmaz tatlı yerdim şimdi bir kızım olucak bir kaşık tatlı yesem saatlerce midem bulanıyor her bünyeye göre değişiyor bence istekler
Zeynep_prensim1 34 haftalık hamişim ve hala tatlı isteğim devam ediyor. Hamilelik şekerim de oldukça düşük çıktı.
burcumm0626 Bende hamile olmadan önce çok çikolata tatli yerdim hatta sütlü tatlılar beni kesmezdi , şerbetli agir tatlılar yerdim hep ama suan 3 aylik hamileyim cikolata tatlı görmeye bile dayanamıyorum midem bulanıyor 🤨 umarım geçici bi durumdur 🤔
Acemianne__ Annekuzusu_0 bende kendime engel olamadım gerçekten cok cok cok yedim 5 6 aylık olunca ancak azaltabildim. Siz azaltmak isteseniz de öyle bir istek ki önüne geçilmiyor. Ama cok kilo aldım
Annekuzusu_0 Yesim619 kız hepimiz yiyoruz genelde ama hem kilo yapıyo hemde gebelik şekerinden korkuyorum