Dondu Merhabalar. Ben doktorun adet tarihime göre hesabında 7 haftalık, fakat benim hesabıma göre 5 haftalık hamileyim. Bugün ultrason muayenesine bebeğin kalp atışını duymak için gitmiştim ama duyamadilar. 15,5 mm kese boyutuna göre duyulması gerekiyormuş. 1 hafta daha bekle eğer duyulmazsa boş hamilelik dediler. Çok canım sıkıldı. Bende adet düzensizliği ve polikistik vardi. Bu yüzden adetime göre hesaplanan haftanın yanlış olma durumu yok mu sizce. 1 hafta nasıl geçecek bu merakla. Bu konuda içimi rahatlatacak birşeyler söylemek istermisiniz. Teşekkürler
BarBeyzazer Dondu hamilelik son adetin ilk gününden hesaplanır canım yanlışın var yumurtlama gününden hesaplıyorsun ama öyle değil. doktor değiştir yada bekle inşallah duyarsın 🙏
hafsa2020 Dondu 8 10 haftaya kadar duymadığını söyleyen anneler vardı burda... polikistik over demişsiniz bence bekleyin bi süre daha geç döllenme olmuş olabilir
Ezgi14 Dondu canim benm bildigim kese 20 mm oldugunda . cunku ben bir bos gebelik geçirmiştim beklemistik 20 mm ye kadar
Muhammedamine Dondu gebelik yaşı adet gördüğünüz ilk güne göre hesaplanıyor bazen bundan daha büyük ve ya küçük olabiliyor bi iki hafta daha bekleyebilesnz kanamanız yoksa İnşallah
Kadze Acele etme 10.haftada duyanlar var belki gec döllenme oldu en azından 8.hafta kontrolü bekleyin farklı bir doktora gidin 8.haftada
Canssuu94 Canmm bnmde ölee olsun geç döllnme var dedi doktor adetmime göre 8 hftlık görnyor ama 2 haftalık gec döllnme görnyor dedi ve bu ayın 6snda gtti kalo atşnı duymak için duyamdk ve kesede boştuu bnde snnle aynı durumdayın 1 hfta snra tekrar gel dedi bklyrm sbırr ett dua ett elmzdn bşka birsey gelmyor🙏 peki snn kese dolumuydu?
Oozzee Geç döllenmeden olabilir. Sana göre 8 haftalıktır ama özünde 5 haftalık falan olabilir. Bende de PKOS var. Gebeliğim son adet tarihime göre olsaydı ohoooo şu an 21 haftalık falan olmam lazımdı en az. Benimki 18 haftalık. Doktorunun dediği gibi 1 hafta bekle; kalp atışı varsa 1 haftada belli olur zaten. Bir de beta hcg'ye baktılar mı? Onun değeri de haftanı belirliyor. Beni beta hcg'den takip ederek kalp atışını duymaya çağırdı doktorum. Bu arada eltim malesef boş gebelik geçirmişti, 1 hafta sonra kontrole gel gene bakalım demişlerdi ona da ama o 1 haftada bebek oluşmadı ve kürtaj olmak durumunda kaldı. Şu an toparladı gene ve istediği zaman hamile kalabilir. Her şeyin hayırlısı olsun.
Dondu Anneyimmm geçen hafta gittiğimde kese 6,5 mm idi. İcinde nokta şeklinde bebek daha çok küçük demişti. Bugün onunla ilgili hiçbir şey soylemediler
Denizmavisii Dondu ya bazen cihazlardan bile farkedebiliyor bence bi hafta bekleyin eğer yine görünmezse başka bi doktora daha gidin bide alttan mı baktı doktor yoksa karından mı baktı?
Denizmavisii Dondu anldım canmm haftaya netleşir duyarsın diye düşünüyorum inşallahta öyle olur benimde öyleydi doktorlar direk boş gebelik olabilir dediler ama bi hafta sonra gittiğimde duymuştum