Deletedmom5545 25 haftalık hamileyim ablamlar ile akşam evde çiğköfte yapalım dedik (etli) Daha önce hamile olduğumu bilmeden 1 kere yemiştim ama şimdi eşim biraz şey yapıyor Bi zararı olur mu
Nazlimom Deletedmom5545 etliyi önermiyolar diyebiliyorum ben başından beri hep canım çeker her hafta etsiz yerim
kirpapatyasii1 Deletedmom5545 Canim etli zararlı hadi etsiz çiğ köfte olsa neyse de bence bebeğine zarar vercek bisey yeme
Didem4957 Her hafta osesten mutlaka yerim her yararlı bilinen şeyde yararlı değildir unutmayın canınız çeken herşeyi yiyebilirsiniz abartmadan bence 🙂
Mevaninannesiii Deletedmom5545 Urfa’da herkes deli gbi yiyor 😬😂 hiç de bir şey olmuyor 😬 söyleyince de dalga geçiyorlar ama doktorlar önermiyor çiğ eti Canm
Mimik Turkiyedeki hayvanlar asili, ama bu yenebilecegi anlamina gelmiyor bence… Ayseye fatmaya bisey olmamasi sana da olmayacak analmina gelmez… Ya bence yüksek risk cig et… Ciplak elle dokunmak bile sakinxaliyken yemek diyorsun😷
NBA Deletedmom5545 bi defalık yiyebilirsin sorun olmaz cnm ve ayrıca o kadar salam sosis yiyen var onlar düşünüyor mu
biaslanannesi1 Deletedmom5545 ben yedim canım zaten o kafar yoguruluyor içinde pişiyor hazırda yedim onlarda et yok ama etlide yedim yani
Merve_boylu Deletedmom5545 çiğ olan hiç bir gıda gebelikte önerilmiyor etsiz çiğköfte yiyin onun yerine