OzgeSyr_ evet ikisi kardeş. Ahmet beye ilk doğumda gece nöbetçiymiş bi ziyaretime uğramıştı birde 6 gün sonra doğum kontrolümü olmuştum Mustafa hoca yurtdışındaydı Ahmet bey görsün demişti. Onuda çok sevdim. Mustafa bey kadın hastalıkları onkoloji alanında yurtdışında ayrıca eğitim görmüş diye biliyorum. Annemde Mustafa hocada rahim,yumurtalık ameliyatı oldu. Benim gebeliğimde riskli. Zaten perinatolog. Ahmet beye kötü demem asla benim doktorum Mustafa hoca o yüzden Mustafa hoca hakkında daha iyi yorum yapabilirim. Göz doktoru Romatoloji doktoru ile birlikte takip ediliyorum. Göz hastalığımı bile bilmişti. Bir çok doktor hmm bilmiyorum diye yorumlamıştı oysa ki. Muayenesi 350 TL. Kızılay hastanesi 4000 TL akademi hastanesi 7000 TL doğum ücretleri. İkili ultrason 100 TL, detaylıdan ücret almadı. Takip ettiği gebelerinden ücret almıyormuş sadece muayene ücreti ödemiştim bu bile gerçekten müthiş bir hareket. Para üzerine mesleğini yapan insanlar değil. Bence mesleklerine aşıklar 😍 benimde minnet duygum sonsuz. Ben net çat çat sorunu söyleyen ve sorunun çözümünüde söyleyen doktoru severim. Eveleyip gevelemeyecek net olacak. Mustafa hocada öyle. Zaten doktorlarımı genelde hoca seçiyorum. Doçent yada Prof olması önemli. Maddi durum sizi zorlamayacaksa mutlaka gidin. Sizinle üzülen, sizinle Gülen biri 🥰 yani Mustafa hoca yok mu hemen Ahmet hoca geliyor yada Ahmet hocanın hastalarına Mustafa hocada bakıyor. Ben yokum demiyorlar.