pelinvebebisi Arkadaşlar merhaba 16 haftalık hamileyim 6 bardak su 1 bardak süt içmeme rağmen 1 defa çok az idrara çıktım neden olabilir daha önce sürekli lavaboya giderken bugün gitmeyince endiselendim🙄
pelinvebebisi CinarlibirTuba üşütünce daha fazla çıkıyorum normalde acaba bebek büyüdükçe daha mı fazla suya ihtiyaç duyuyor vücut da çıkış az oluyor bilemedim ya
pelinvebebisi gly_frkn ayy ınsallah korkulacak bişey yoktur. Googleda neler neler yazıyor çok panik oldum
Dlkaltnrs pelinvebebisi bende hamileyken yaşamistim 1 litre su iciyodum aksama kadar cikmiyodum sadece gece 1-2 kere cikiyodum.ayaklarimda hep ödem olustu sonra idrar tahlili yaptirdim protein kacagi cikti.tansiyonum yuksekti .o yuzden diyorum tansiyon ölcturun diye. Ama insallah degildir tabiki dikkat edin kendinize saglikla alin bebeginizi kucaginiza 🙏🏻
eeliff01k pelinvebebisi korkutmak istemem sadece fikir olarak söylüyorum böbreklerle alakalı da olabilir . Benim böbreğin genislemisti. Doktor idrar çıkışı olmayabilir demişti. Sanmıyorum haftanız erken de yine de bilginiz olsun.
Hakanbuse pelinvebebisi eger klozet kullaniyosan bi de avangart tualeti dene enfeksiyon falan varsa idrar yollarinda o yuzdende yapamazsin idrarini ya da bobreginde tas varsa