Ebrudrgt bizimde aynı oldu memleketler uzak gurbetteyiz ikisi aynı anda gelirse mesela 20 gün durur ikside gider aynı anda ama ayrı ayrı 20 ser gün kalırlar 40 gün yanlız kalmamış olurum demiştim sonra ilk annem gelsin istedim insan annesinin yanında bide ilk doğum tecrübe yok daha rahat ediyosun ama kayınvalidem ille ben gelcem diye tutturdu ayarlamista herşeyi bişey diyemedim artık anneme dedim kayınvalidem gelsin gitsin sonra sen gel diye öyle yaptık ama anne gibi olmuyor hiç rahat edemedim sürekli strese soktu beni sütüm kesildi bide kaynimla gelmiş erkek olunca hiç rahat edemedim annem geldide öyle kendime gelmistim şimdi 2. Doğumum olcak gene ayarlamış hemen gelcem diye kayınvalidem bırak bundada annem gelsin ya sesimiz cikmiyor diye bukadarda düşüncesiz olunmaz artık bunda annemede gel dedim 2 yaşında oğluma evde kayınvalidem baksın annemde hastanede doğumda falan yanımda olur diye ikiside gelsin dedik annen yanında olsun mutlaka kayinvalidende gelecekse gelsin boşver kendi bilir sen demissin yinede izin almış ayarlamış gelsin madem bişey denmiyorki