Fatmanur40 Merhaba kızlar ikili test yaptıran var mi doktor bana bıraktı bende kararsızım yaptırmakla yaptırmamak arasında Allah korusun aldırmak gibi bi düşüncem yok Rabbimin vergisi ne yapsam bilemedim 1 ay sonra gideceğim
deletedmom87894 Fatmanur40 yaptır bence canım ne kaybedersin ☺️Benimde aldırma konum asla olmazdı doktorun önerisiyle yaptırdım
Selindrellaa Fatmanur40 ben yaptırdım canım doktorumuz önermişti. Kesinlikle sonuç ne olursa olsun ben de aldırmayı düşünemezdim
Dmllale Fatmanur40 Rabbim nasıl nasip ettiyse kabulüm tabiki ama yaptırdım temiz çıktı çok şükür yaptırmazsanız bile detaylı en önemlisi onu yaptırabilirsiniz.😊
Fatmanur40 deletedmom87894 evet yaptırmayı düşünüyorum içim rahat etsin bi kan alıyorlarmış sanırım ultrasona birlikte değil mi canım
Fatmanur40 deletedmom87894 teşekkür ederim rabbim yavrularımızı sağlıcakla kucağımızı almaya nasip etsin inşallah🙏Sen kaç haftalık gebesin canım
Selindrellaa Fatmanur40 kesinlikle aklında şüphe kalmasın canım. Zaten öncesinde ultrasonda ölçümlerini de yapıyor 😊
Fatmanur40 deletedmom87894 canım sen uçlu testi de mi yaptırdın kusura bakma çok sordum yeniyim bilmiyorum pek 🙈
deletedmom87894 Fatmanur40 yaptırdım canım özelde gerek yok dediler ama ben yinede devlette ysptırdım😊