Emineada Rotovirüsü yaptıran mı bebeklerinize kimileri yaptırmış kimileri yaptırmamış bende karar veremedim🤔
Nazlikiz_ Emineada ben henüz doğum yapmadım ama mide ve bağırsak için çok önemliymiş arkadaşım yaptırmadı keşke yaptırdaydım dedi detaylı araştırıp yaptırmayı planlıyorum
Elifrana Emineada biz de 15 gün sonra 3 aylık olcaz çocuk doktorumuz yaptırmamızı tavsiye etti ben de kararsızım
EbruBeyazt Ben yaptırdım canım devletin zorunlu aşılarında yok ama son zamanlarda buntarz bi enfeksiyon geliştiği va hastalığın arttıgını duyduğum için yaptırdım küçükler zor atlayomuş yaptırmayanlar biz hastalık geçirmedik belki aşıdan belki değil bilmiyorum karar sizin şuan hamileyim bu bebeğime yaptırmıycam galiba tam emin değilim bu sefer
Emineada Albatros35 Deletedmom206 saglık ocagı yapmıyor çocuk doktoru yapıyormuş bende kararsızım oyüzden buraya sorım dedim🙆🏻
Cerenora Kuzım 8 yaşında rotavirüs aşısını iyi ki yaptırmışım. İshale bağlı hiç sorun yaşamadık ki çocuklarda çok tehlikeli. Ufaklığımıza da yaptıracağız inşallah.
Seliinn Emineada Bizde yaptırdık canım,doktorumuz yaptırmamızı söyledi her ihtimale karşı :) Tedbir'i bizden,takdir Allahtan 🙏
Efuli53 Arkadaslar aşının zararlısı olur mu sizce. Hele minicik bi bebeğe yapılır mı ben hemşirem hangi aşıları derse hepsini yaptıracam allah izin ederse
Bbsra Canımm eczanede çalışıyorum. Her ne kadar ücreti biraz yüksek olsada kesinlikle yaptırmalısın zaten agızdan damlatılıyor iğne değil. Zehirli ishal veya herhangi bişey olmasın diye koruması için bence yaptırmalısın :)
Arenn Rota virusu felaket bisey benim yigenim 1 yasinda falandi rota oldu 15 gun hastanede kaldi serumlar falan cok kotu kesinlikle bebislerinize yaptirin cok ama cok onemli