Elfs Kızlar yenidoğan için tulum tarzı kaç adet aldınız ya da patikli ürün? Bir de 0-3 ay 3-6 ay patikli ürün almayalım mı hemen küçülüyor denmişti daha önce alt üst mü alalım o zaman
iremss Elfs valla bence alt üst daha kullanışlı, tulum pratk ama mesela benm bebeğm tulum giydirince ağlardı esneme hareketi yapınca sinir olrdu tulum alırsanz da bnce ayaksız alın ayağı açık olsn
Merve_boylu Elfs ben bolca 30 a yakın zıbın aldım ayları karışık olarak. Genel de hep 6 ay aldım. Keşke daha büyük alsaymışım düşük derece de yıkamama rağmen küçücük kaldılar 🤷🏻♀️
nazlisucan Elfs ben patikli altlardan az aldım. Zıbın ve pijama altı almak daha mantıklı. Kusarsa salyası akarsa sadece zıbını değiştirirsin altı kalır.
Elfs iremss ebebek e girdim az önce ayaksız tulum o kadar az ki 9 ayda buldum sadece alt üst takımlar da patikli hep bulamadım
Beybisininannesi Elfs her yerde yenmiş dimi bana da öyle geldi Yenidoğan zarf yaka zıbın bile zor buldum..
gurbetcikizii Elfs 3-4 tanede yeni doğan takımı var onun haricinde genelde alt üstleri ayrı ayrı aldım onlardanda yaklaşık 5 tane var yabi toplamda sanırım bi 10 tane kıyafeti var böyle işk 2 ay giyebilceği uzun kollu zıbın vs da var bide onlarda üst gibi zaten
Merve_boylu Elfs aldım tabi ki ikili takım ve tulum aldım sadece alt aldım. Ama bunlardan çok almadım bir kaç tane aldım. Çok çabuk büyüyorlar bir de hediye getiren oluyor diye annem aldırtmadı 😂 artık doğunca eksik ne olursa ona göre alacağım
Merve_boylu Elfs kesinlikle öyle tecrübesizlik ilk bebek çok zormuş. Kıyafeti olmasına rağmen gözüme sanki hiç bir şeyi yokmuş aldıklarım üzerine olmayacak giydirecek bir şey bulamayacağım diye kendime dert ediyorum sanki alması zormuş gibi 😂😂