533460 Merve-bebek tesekkur ederim o zaman bende derya hanıma giderim nisaya gidersem telefonda muayene ücreti 210 tl demisti alev hanım ve necla hanım için muhtemelen aynıdır diye düşünüyorum
Diloss_14 533460 alev hanımın muanesi 160 TL di 2022 den önce yani Derya hanım doçent olduğu için 200 op doktorlar 160 TL
Merve-bebek asellmom en son yılbaşından önce 200dü şuan kaç oldu bilmiyorum ama pazartesi gidince öğrenirim yazarım size olur mu
lunam Nazendehanim Derya hanım ilgi alaka deneyim olarak çok iyidir gerçekten. Ben hiç o kadar beklemedim muayene için, Asiye hanımda çok beklemiştim ama. Bakalım doğum nasıl olacak onu da görücez inşallah.
Aycha Merve-bebek Merhaba, Necla Hanım hakkında hep sakin, ılımlı ve hasta yoğunluğu çok olmadığı bilgisi veriliyordu. İlk defa sert bir yanı olduğunu okudum. Acaba, kendisine kaç kere gitmiştiniz?
Merve-bebek Aycha ben hiç gitmedim ama hep o şekilde yorumlar aldım o yüzden gitmeyi tercih etmedim hiç bir zaman
533460 Diloss_14 telefonda necla hanıma ve alev hanım için 210 tl demişlerdi polis eşlerine ayakta muayene yüzde 20 indirim yapıyorlarmış anlaşmalı kurumda emniyet var sanirim o yüzden. Ama derya hanimi sormamistim aslında eyupte oturuyorum duyguya gittim ilkte hocaların doğuma gelmemesi vs beni soğuttu oradan yoksa yakınlık vs iyiydi şimdi de artık bu doktor süreci son bulsun birini bulayım diyorum kafam da avrasya hastanesi ve nisa hastanesi var her ikisinden de memnun olan da olmayanda var kafam allak bullak siz hangi hekime muayene oluyorsunuz yakında tecrübe ettiğiniz biri var mı eşleri alıyorlar mı mesela nisa hastanesi için almıyorlar okumuştum derya hanim yukarıda arkadaşın eşini almis iceri🙈
Diloss_14 533460 benim doktorum basından beri Derya hanım ve arkamdan hemen eşimi çağırır içeri ayakta muane derken polis eşiyim indirimden yararlanıyorum bütün testler de falan geçerli doğumda da geçerli mi bilmiyorum ama Derya hanım çok tatlı bilgili bir doktor soru işareti bırakmıyor akılda memnun kalırsınız ama alev hanıma şaşırdım gerçekten acile gitmem gerekti bir kere ona gittim 120 TL ödemiştim indirimle birlikte
533460 Diloss_14 telefon da bilgi aldım sadece o şekilde söylediler doğum için indirim yok dediler ama konusunca emniyet için oluyormus sanirim.
Diloss_14 533460 aynen bir konuşmak lazım doğumda da yapsalar çok iyi olur geçen bir arkadaş doğum yaptı Derya hanımda çok memnun kalmıştı hemşirelerden doğumdan Derya hanımdan
533460 Diloss_14 AA çok güzel çok sevindim darısı size olsun, benim de içime sinen bir doktor bulmam nasip olsun artik insallah. Alev hanıma gittiğinizde o nasildi acil de denk geldiğinizi söylemiştiniz ya . Bide derya hanıma acil durumda telefondan ulaşabiliyor muyuz?
Diloss_14 533460 evet ulasılabiliyor ama o gün doğumdaydı ondan gidememiştim alev hanım da iyi bir doktor ilgili ben hamile kalmadan önce gidip ona muayene oluyordum bir kaç kere gittim yani ama Derya hanımı daha çok sevdim
533460 Diloss_14 tesekkur ederim yardimlarin için çok sagol insallah rast gelsin her sey senin için de..