Ozteber Beyzamete şimdiye kadar hiç alttan muayene olmadım 37 haftalığım haftaya çatı muayenemi yapicak oda olması gereken bişey zaten artik😊
Beyzamete Ozteber evet canım haklısın teşekkür ederim cevapların için sorularım olursa yine rahatsız ederim 😊
Edizefeninannesi Beyzamete canım bende vişnelik ümit hastanesine gidiyorum doktorum emine elmas etiz kadın ve ben çok çok memnunum aklında bulunsun 🤗
Gezgin08 ozdenarda merhabalar doğum anında fotoğraf demişsin iz sezeryanla içinde geçerlidir degilmi yani ekstra ücret ödemeden 6poz bebeğin ilk resmini veriyorlar bilgiler çok yardımcı oldu tesekkurler
ozdenarda Gezgin08 evet canm sezaryndada saat kac olursa olsn gelip cekiyolar cnku ben gece spinal sezarynle dogum yaptm ynede cektiler cd de veriyorlar 6 poz 🤗rica ederm sormak istedgnz baska soru varsa cevaplarm
Ruziko ozdenarda canım pozlar nasıl ? Bir arkadaşım uyduruk saçma pozlar çektiklerini söyledi Doktorun elindeyken mi? Anne bebek ilk buluşma yanak yanağa poz mu? Sen beğendin mi doğumhane pozlarını?
ozdenarda Ruziko ben gayet begendm canm bi ilk ciktgi an var agladgnds snra benm ona bakisim vsr ilk yanak yanaga halimiz var brde gydirili hali var bence gayet ozel ve guzeller
Esesli Ozteber merhaba doğum yaptınız mi? Normal mi sezeryan mı ? Mutat bey geldi mi doğumunuza ? Ve ekstra ücret ödeyince kaç fotoğraf daha veriyorlar ?
Ozteber Esesli dün doğum yaptım epidural gerek kalmadan normal doğum yaptım murat beyle cumartesi görüşmüştük pazar şehir dışında olucam demişti bende kesin ben öğün doğururum doktorcum dedim oyle de oldu maalesef murat bey şehir dışında olduğu icin doğumumu gerçekleştiremedi ama seda deniz diye bi doktor dogumumu yaptırdı özellikle ebeler mükemmeldi. Artı 500 tl verirseniz eğer albüm yapıyorlarmış
Esesli Ozteber ben sorduğumda şehir dışında olmazsam geliyorum doğuma dedi. Kesin bende de yıllık izin zamanı gelir benim ki öyle bir şans 🤣 çarşamba sorayım bari tatile çıkacaksa peşinden gideyim oralarda doğururum 🤣🤣
Ozteber Esesli ☺ şans cnn gerçekten benm herşey mükemmel ilerledi doktorum olmasada çok güzel bi doğum gerçekleştirdim ama bebeğimi kuveze aldılar kanında enfeksiyon çıktı 3 gun kalıcak bakalim inşallah bugünlerde biran once gecer
Seldaapk Ozteber sanırım doğum yaptınız gözünüz aydın öncelikle umarım iyisinizdir darısı bizim başımıza inşallah 😀size bir şey sormak istiyorum ümit hastanesi doğum paket fiyatı ne kadar acaba ben acibadem e gidiyorum ancak son zamlardan sonra inanılmaz zamlar yapmış durumdalar murat şenol a gitmeyi düşünüyorum memnun kaldınız mı?
Ozteber Seldaapk ben umit hastanesindende doktorumdanda cok memnunum sanssizlik oldu doktorumun sehir disinda oldugu gune denk geldi benim doğumum doktor yetişmeye çalıştı ama yetişemedi bizim kız aceleci davrandı biraz ben normal doğum yaptım bayan bi nöbetçi doktor geldi oda çok ilgiliydi erkek doktordan çekinirseniz eğer aklınızda olsun😊 kordonu kesmek istermisin diye sordu kesisiz dogum yaotirmak icin ugrasti ama ben kesin artik dedim oylelikle kesi oldu mesela bende. 2 eylülde 3bin tl ödedik sezeryan 3.500 epidural normal 4.000 tl demişlerdi. Bana epidural e gerek kalmadan doğum başladığı icin 3.000 ile yirttik😊 doktorumdan cok cok cok memnunum tavsiye ederim😊
Esesli Seldaapk benim en son sorduğumda 2018 için fiyat listesi arkadasın da söylediği gibiydi. Benim de doktorum Murat bey. Kendisinden aşırı menunun inşallah Doğum yaptırmak nasip olur. Sağ Salim alırız kucağımıza. Kendisi çok ilgili bi doktor. Bıkmadan usanmadan sorularımı cevaplıyor