-aybuke75 Üç gündür aşırı derecede boğarcasina öksürük çekiyorum 27+5 haftalık oldum , az önce sekrol diye çocuk öksürük şurubu içtim bir yemek kaşığı bebeğe bı zararı olur mu dayanamadım artık duramıyorum nefes alamıyorum öksürükten
Selin12- -aybuke75 canım bitkisel öksürük şuruplari var bebekler kullanabiliyor ben bebeklerin kullq dugi ilaçlardan içiyorum
Caneym -aybuke75 Pekmez ve tereyağını karıştırıp kaynat bi kaç damla limon sık içine öksürüğe çok iyi geliyor hem zararı da olmaz 😊
Zeytin20 -aybuke75 çok geçmiş olsun. Doktorunuza sormadan çocuk şurubu olsa bile içmeyin. Bence doktorunuza sorun ilaç yada başka bir tedavi önersin 🌺
-aybuke75 okuyor Kutu içinde yoktu kayınvalidem verdi ama netten bakayım şimdi birde sizlere sormak istedim ilk gebeliğim çünkü çok tedirginlik yaşıyorum
-aybuke75 Gribe döndü iyice burnum tıkalı nefes alamıyorum burun akıntısı da oluyo çok halsizlik var ne yapabilirim ne iyi gelir
-aybuke75 Zeytin20 Suan sadece uzanıyorum dinlenmeye çalışıyorum ama doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum bebeğim etkilenir mi bu durumdan
aysenuv -aybuke75 bende aynı durumdayım bir gün boğazım ağırıdı sonra burun geniz tıkanıklığı oda gıcık gibi öksürük yaptı meyve çok yiyin iştahsız olsanız da yemeye çalışın sıvı tüketmeye çalışın çok geçmiş olsun
Melekkiz_1 -aybuke75 ay bende 27+3 oldum öksürmekdn uzanamiyorm bile Sinecod diye bı ilaç varmış doktorumda icebilrsn dedi az önce içtim bakalm ins keser bide ıhlamur kaynatıp için oda fark edyor ha bide kokusna dayanirsanz yatarken basınız dipine soğan kesip köyün hiç oksurmeden uyudum sadce kokuyor😂