Ebruuuusalman Kizlar troitim 6 haftalikken 3.1 bir ay sonra 2.45 smdi 3.22 cikmis szce neden olmustur yenilen biseymi tetikliyor acba biraz korktumm ilacin dozu hep 25lik euxtro kullaniodum
FDM220 İlaçlarını düzenli almayı dene mutlaka birde karnabahar ve brokoli gibi sebzeler troidi yükselttiğini duymuştum araştır istersen yediklerinden de olabilir
charlottececi @Ebruuuusalman guatrojenik besinler diye geciyor tam listesini bulabilirsiniz. Belki doktorunuz 4 gun 25 3 gun 50 mg alcak sekilde ilac kullaniminizi degistirebilir. Bi gorusun 1 civarına dusmeli. Yemekle 4 e yakin yukselmez :) gecmis olsun. Ben senelerdir euhytrox kullaniyorum. 10 sene oldu. Suan 100 luk aliyorum :)
Ebruuuusalman charlottececi ay canim skıldi ya insallah kötü bsey yoktur bi kaybim var zaten smdi ne zmn kotu bse duysam ödüm kopuyor acaba multivitamin ilaci kullaniom omu etkiledi acaba
charlottececi Ebruuuusalman yok onlar etkilemez bir sey olmaz 5 in ustunde degil. Doktora gidin ilacinizi arttinca duzelir :) uzulmeyin. Az az dereotu tuketin. O fayda sagliyor :)
yeniklasor Aç karnına 1 saat beklemelisiniz bana doktorum özellikle en az 1 saat dedi bence bu da önemli ☺️
Ebruuuusalman yeniklasor onu yapyorum bazen 2 saat buldugu bile oluo ilactan 2 saat snra kahvalti yaptgm bile oluo ama mesala ilaci iciom ya kahvaltiya kdr su iciyorum acaba su bile icmememmi lazim
yeniklasor Ebruuuusalman Onu bilmiyorum su etkilemez diye düşünüyorum ama yinede doktora sormakta fayda var ☺️
Ebruuuusalman charlottececi aa o zmaan tuketmeye baslim pazartesi doktora sonuc gostercem bakalm o ne dicek