tugbaacng Minik1Civciv öğrenebilirsin canım. Ama benim dörtlü tarama testim de olcaktı, iki kontrolü denk getirdim, ve de net olsun diye 16. Haftamı bekledim. 16da öğrendim yani, önceden de öğrenilir ama daha net olur geç öğrenirsen 🌺
Ezgiduru Minik1Civciv kizimi 12 de ihtimal olarak ogrendim 14 15 gibi netleşti 😊 bakalım simdi gosterirse gene ogrenirim diye dusunuyorum
Minik1Civciv tugbaacng 3 haftadır gitmiyorum en son 11 de gittim merak ediyorum 😇 valla iki hafta daha bekler miyim bilmiyorum
Minik1Civciv Ozlemyvz erkek kendini erken belli edermiş ama kız olduğu için dedim belki göstermez 14 ü bekleyeyim
tugbaacng Minik1Civciv iyi bi doktorsa doktorun git tabi. Ben doktorumdan çok memnunum. Mesela dakikalarca bebege baktı, suana kadar gördügüm… dedi sustu. Evet kesinlikle erkek dedi. Emin olana kadar söyleme. Bazıları kıza benziyor falan diyor ya onlardan hoslanmıyorum emin degillerse söylemesinler. O yüzden bekle dedim yani tamamen doktorunla alakalı bir durum.
tugbaacng Minik1Civciv evet. İstanbul ikitelli batı bahata gidiyorum. Mehmet ali serkan özkul doktorumun adı.
Minik1Civciv Minik1Civciv kusura bakmayın hımm teşekkür de kalmışım farketmeden de gitmiş 😇 teşekkür ederim