Ozlmbirce Ss1 nagihan hanımın çok iyi olduğunu söylüyorlar, ben randevu bulamayınca o doktora esenler medipole başlamıştım artık
Aybikee Ss1 yarın medipol megada ücretsiz doğuma hazırlık eğitimi var eşli, saat 10.12 arası sadece anneler-12-16 arası anne baba birlikte, benim kaydım var ama gidemeyeceğiz, yerime gidebilirsiniz:)
Gamzeeee Ss1 Yrd. Doç. Elif çiler Eren’e gidiyorum çok memnunum kuzenim o hastanede hemşire ve neredeyse tüm hamile hastane personeli ona gidiyormuş 35 haftadayım bu zamana kadar hep memnundum
GizemCengiz Ss1 onlar çok memnunlar herkesede öneriyorlar ama doktor seçimi konusu biraz kişiden kişiye değişkenlik gösterebiliyor beklentiye göre ondan ben bir şey diyemicem söyleyenlerin yalancısıyım
PnarAslan İster istemez randevu saatlerinde aksamalar olabiliyor malesef bazen acil Doğuma gitmesi gerekiyor bir saatte beklediğin oluyor ama gayet ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Doktor ücretiyle ilgili bir fikrin yok malesef kurum anlaşmam olduğu için indirimli yararlanıyorum.