Elifelbb Ksksksks ben Medıcalpark Keçiören e gıdıyorum çok memnunum doktorum İkbal Kaygusuz çok iyi bir doktor
Aygu9198 efeninannesi_nur evet memnunum guzel bakıyor ayrıntılı anlatıyr hem bebekle ılgılı hem kendınle ılgılı olan sıkıntıalrı yapmanz gerrkenelerı baska soguk gibi devamlı gıttıgnzde ılımlı ben bilgilendırmesını begendıgım ıcın devam edıyrm
Ksksksks Muayene ücretleri ne kadar acaba ben bebeğimin cinsiyetini öğrenmek için güzel bi özel hastaneye gitmek istiyorum ikili tarama cinsiyeti öğrenme ücretlerini felan merak ettim paylaşırsanız ☺️
Cgdemzeynep Vm Medical Park sevgi yıldırım alta çok memnunum çok ilgili sevecan bir doktorum var öneririm.
Ksksksks Elifelbb ben de keçiörende oturuyorum ilk kez özele gidecem anlaşmamız yok bizim bizden ne kadar ister ki acaba hem muayene ücreti hem ikili tarama ücreti felan
PrensesFiona c-peker Canım ben sincan lokman hekime gidiyorum henüz doğum yapmadım ama orda kadın doğumda staj yaptım. Yardımcı olabileceğim bir şey varsa sorabilirsin.
c-peker PrensesFiona doğum için yatış yapıldığında sadece refakatçi mi oda da kalıyo yoksa gelen giden olduğu zaman odaya girmelerine müsade ediyolar mı bilginiz varmı acaba
PrensesFiona c-peker refakatçiye kovid testi yapılıyor o açıdan güvenlik önlemi alıyorlar. Servise ziyaret hakkında net bilgim yok ama burda alınmadığını okumuştum. Cumartesi günü randevum var sorayım canım. Aklına takılan başka bir şey varsa onları da yaz sorarım.
c-peker PrensesFiona onu bana da söylediler ama ister istemez soru kaldı aklımda ziyaretçi kanul ediyolarmı diye etmeseler bile en azından babamız gelip gidebilirmi odaya tek sorum bu ☺️