dilarabltc Bende 9 aralik test yaptirdim beta 58 cikti bugun gittim kese gözüktü ama bebiş için erkenmiş sadece akıntım koyu geliyor ve ağrilarim oluyor hep lavaboya gidip bakiyorum regli mi oldum diye stresli zamanlae geçiriyorum
BIR_SIYAH__HIAYESI63 NigarMustafa2019 ilk çocuğunuz kız o zmn cinsiyet farklı olsada hamilelikler farklı olabilir
runanes_remet gamzenurgnk evimde kraker stokladim cidden tek o rahatlatiyor sabah daha gözümü açmadan bulantiyla uyanıyorum direk çubuk kraker yiyorm😄
Busragulten Kızlar adetim gecikeli bugün 3 gün . Tuvalete gittim damla damla kan geldi şimdi kahverengi gibi kan gelmiş çok korkuyorum adet mi oldum yerleşme kanamasımı bilmiyorum Şuan 😔Yaşayanlar yazabilir mi
Hatice_0 Minnakhayaller bir süre sonra alışıyor ve kanbulleniyorsunuz heyecan devam ediyor inanın sağlıkla olsun hepsi olur gider
Senaaydnli Betus32 onun hayatimiza girecek olmasi esimide benide heyecanlandiriyor unuttuk planlari her seyi sukrediyoruz evladimiz icjn sormustum esime isim dusunuryz dedi suan cok heyecanli ikimiz canımız sıkılıyor erken anne olmak guzel