prenseseliz Edaaulutas yok hayır sadece ılk gebelıgımde agrılarımın olması benı hamıle oldugumu hıssettırıyordu degısık bı sekılde sımdı agrım yol göğüslerimde şiş indi yumusama oldu neden dıye sorgulamak ıstedım sadece 😞
Edaaulutas prenseseliz doktora gidince bizleri de bilgilendirir misin😊 guzel sonuclar olsun bebegin sagliklidir umarim
prenseseliz Edaaulutas tabıkı bılgılendırırım😍Allah saglıkla bebeklerımızı kucagımıza almayı nasıp etsın 🤲🏻
Papatya_5 Ben bugün erken gebelik testi yaptım ve silik çizgi çıktı adetim 2 gün gecikti 5 ay önce düşük yapmıştım silik çizgi çıktığı için gebelik var mı yok mu bilemiyorum 🌸
Ebru_guner Jetaime görünür hatta kalp atışlarını bile duyabilirsin ben öyle duymuştum inş sende dinlersin
Ebru_guner Bets123 evet bende de oluyor bende 6. Haftadayım ağrı girdiğinde çok korkuyorum birşey olacakmış gibi
Bets123 Ebru_guner Allahım korusun hepimizin evlatlarını . Benim ikinci evladım olacak nasipse onunla uğraşrken yada evle uğraşırken ani hareketler yapıyorum sanırsam ağrım oluyor hepimizin her haline şükğr bin şükür
sevo_asc muge1661 11 haftalığım bende aynı senin gibi durumdayım ilk gebeliğim ama hep böyle içimde bişey olma korkusu
Ozlemk12 Sevaalllll Yaa benimde suan uygulamaya göre 5 hafta 3 günlük gitsem görünür mü görünmez mi diye endişeliyim
Bets123 Papatya_5 var hayırlı olsun cok yeni ama daha yinede bi kan ver bakalım Allahım sağ salim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin
Seraydural Papatya_5 evet var hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah kan ver adetin kaç gün geçikti
Seraydural Ozlemk12 valla benimde oyle ama Kan tahlillerim e gore 4 haftalık perşembe günü gitcem kese için