Hayalis Deletedmom_9 13 Aralık transfer günümdü. 15 Aralık itibariyle regl sancıları gibi ara ara sanci ve batmalar oldu. İki gündür pek bir ağrım kalmadı. Bugün yeniden hafiften bı karın ağrısı var gibi. Sanırım kullandığım ilaçlarda etkili bu durumda o yüzden ne kadar dinlersem kendimi o kadar strese giriyorum regl oldum oluyorum diye. Şu saat itibariyle oluruna bıraktım 😁
Hayalis Deletedmom_9 birde sanki dünden beri hafif baş donmelerim başladı. İştahım iyiydi iki gündür bir şeyde yiyesim yok belkide hem az yiyorum hemde sürekli yatar vaziyette olduğum için baş donmelerim var bilemedim 🤔
Zeynep213 Merhaba cnm sakın belirti arama vücudunda akışına bırak o kullandığımız ilaçlarından etkisi var hayırlısıyla bebeğin sana sıkı sıkı tutunsun evin içinde yürüşler yap rahime taze kan gitsin bende ayın 2 sinde transfer olmuştum ve 13 de test günümdü çok şükür pozitifi gördüm Rabbim hayırlısıyla sanada güzel haber almayı nasip etsin🙏💚
Zeynep213 A in inşallah cnm bnm 4çü denemesi ve çok nötürdüm eşim çok pozitifi o hep destek oldu bana çok stresli bi bekleyiş ama sonu güzel olsun inşallah senin hakkında da Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Hayalis Zeynep213 bizim ilk denememiz. Normalde benim hamile kalmakla alakalı sorunum yok ilk hamileligim balayında oldu sonraki 3 ay sonra ama ikiside yaşamadı. Genetiği gittik eşimde genetik sıralamada bir kromozomda farklılık vardı düşüğe bunun neden olabileceği söylendi yaşımdan dolayı da 3 . Kez hamile kalıp kürtaj olursam uzun bir süre beklemem gerekecekti e yaşda geçiyor doktorun tavsiyesi risk almayıp PGT li tüp bebek yaptık bakalım normalde hemen hamile kalan ben tüp bebekte nasıl olacak. Rabbim ne derse onu yaşayacağız orası kesin de Rabbimin hazinesi bol bizi de kucagimiz boş bırakmaz inşallah 🤲
Smybbs Kızlar benim 7. Günü idrarda pozitif gördüm ,bugünde kan verdim 158 çıktı çok şükür cuma bir daha vericem
Hayalis Smybbs Tebrikler gözün aydın 🤗 Darısı başımıza inşaallah 🤲 benim testte henüz birşey yok ama moral bozmakta yok cuma gün ilk kan vereceğim bakalım.
Smybbs Hayalis kesinlikle ,herkesin vücudu bir olmuyor zaten ,hayırlı haberler alırsın inşallah canım Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hepimize inşallah🤲🏻🤲🏻 Hayalis Allah razı olsun inşallah🤲🏻
Smybbs Hayalis ikisinide yaptım erken olanda silik diğer ucuz olanda daha net çıktı bende anlam veremedim ama . Birde tüp bebek benim test günüm 23 tü.
Hayalis Smybbs benimde test günüm 23 . Kaset testte çıkmadı. Bekleyeceğim. İyice strese girmek istemiyorum sanırım 😁
Smybbs Hayalis bencede kesin sonuç alırsın inşallah hayırlısıyla pozitif olur canim dua edelim. Bol bol 🤲🏻🤲🏻
Hayalis Zeynep213 merak edip sorduğunuz için öncelikle teşekkür ediyorum. 🙏 Maalesef sonuç negatif 😔 ama umudu yitirmek yok. Biraz dinlenip sonra tekrar deneyeceğiz ☺️💪