gulsuayan Sultangungor ahahha yalnız bu mümkün değil tıbba aykırı 5 haftalık hamilelikte karın çıkması 3-4mm oluyor küçük bir kese iç organlariniz çok daha büyük
yaseee_y gulsuayan evet ilk haftalar gaz ve şişkinlik olduğu için karın çıktı sanılıyor sonra kilo alımı bebek gelişimi derken hiç karnı inmeyenler oluyor o yüzden ilk baştan beri bebek sanılıyor bence 😊🌸
Sultangungor gulsuayan https://imgyukle.com/i/k7pkth kilo aldım tatlım o yüzden gören herkes hamile misin diyordu.
Semaen 24 haftalıgım henüz daha otobüste yer veren olmadıgına göre dışardan hamile oldugum belli olmuyor ama gayette büyüdügünü görüuorum kalıplı ve uzunum sanırım ondan 😅
Sultangungor yaseee_y gaz da değil şişkinlik de göbeğimin nedeni 😂 bi anda 5 kilo aldım göbeğim kalçam müsait kilo almaya direk şişiyor oralar 😂
Rabiaugur Busoo gaz problemim hiç bitmiyo zaten çok şişkinlik yaşıyorum siz çözebildiniz mi o problemi?
-ir3m 1sincaptanesi yaa çok üzülüyordum hatta ağladım bile niye kilo alamıyorum diye 🤦🏽♀️ Ama normalmiş 6 aya kadar alınan kiloları anne alıyormuş sadece 6 dan sonrası bebek için önemliymiş sonra rahatladım 😂
Busrakose ayda hamile olduğumu anladım bende sanki 7 ay boyunca eski halimleydim o zamandan sonra göbeğim çıkmaya başladı doktorum demişti senin iç karnın geniş diye ve hatta sürekli takılıyordu bana sen bu çocuğu nasıl tutuyorsun nereye sakladın bebeği göbek yok bebeği sıkıştırıdın vs diye 8. ayda da doğum yaptım zaten 😇
Efraimmm Cansuincir09 hiç göbeğim yoktu dümdüz dün üç aydan sonra gaz olarak şişti daha sonra da dört aylıkken armut gibi oldu sonra beste kendini gösterdi altıda hazır ol dedi şuan yedi yerleşmiş bir göbek var 🤣🤣🤣🤣
Busoo Efraimmm BusePolat BusePolat benim de öyle ilk hamileliğim 15 haftaya girdim 6 aylık göbekle geziyorum hamile taytı giyiyorum s giyen ben l giyiyorum iki kilo aldım ama kalınlaştım gibi
Kilicbebek Cansuincir09 27. Haftamda biranda sertleşme oldu belirginlik akşamdan sabaha 🙈 hamile olduğumu karın olarak son 1 aydır hissediyorum oda 34. Haftadan sonra işte 🥰
OzlmMmmm Haftada belli olmaya başladı ama kış olduğu için dışarıda kazalarla vs hala kamufle olabiliyorum😂
Nisan_35 Cansuincir09 50 kiloyla ve düz bir karınla hamile kaldım 17 haftalık şu an baya hamile göbeğim var 🤣 ilkinde de böyle olmuştu benim hemen cikiyor
BusePolat Mercimekm Nasıl ya suan kendimi anormal hissediyorum 13+2 haftaligim anne ben burdayım diyo hamile pantolonu giyiyorum 9 haftalıkken artık normal pantolon giyememeye başlamıştım 50 ile hamile kaldım şuan 51.5 kiloyum