Elikra Cansuincir09 bana göre 3. Aydan beridir belli ama 7,5 aylık oldu daha yeni anlamış görenler hamile olduğumu millet şok oluyo sen hamile misin diye😁kendi kilom zannetmişler gülsem mi ağlasam mı bilmedim
Merve_boylu Cansuincir09 6 aydan sonra başladı bende🥰 tabii ozamana kadar hamile misin ? Hani bebek nerde? Yemiyorsun bebek de kilo almıyor göbeğin o yüzden çıkmamış vs vs sözlerine çok maruz kaldım 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
D_deniz Cansuincir09 15haftada belli olmaya başladı 🤗bizim oğlan biraz tombik sanriim.ya da ben çok mu kilo alıyorum 🙈😂20 haftaligim şuan 13 kilo aldım 🙈🙈🙈
3cocukannesii D_deniz ben de şuan 18 haftalığım 6 kg aldım ve Dr kızdı çok almışsın biraz dikkat et dedi 😒şuan ekmeği, makarna, pilavı kestim😢 arada da yürüyüş yapıyorum 🏃♀️
Gzdbs D_deniz ben de 14 haftyı yeni bitirdim 14ün içindeyken çıktı bi anda 😃 2,5-3 kilo aldm bende ona rağmen belli
Azra_Mom Cansuincir09 dümdüzdü göbeğim hele ilk zamanlar kusmaktan içine göçmüştü 3. ayda belirginleşmeye başladı şimdi 4 dar kıyafette bilmeyenler de anlıyor vücut şeklimden dolayı belkide dediğim gibi ilk defa göbeğim oluyor ondan kaynaklıda olabilir çünkü ben bu aylarda başklarında pek anlamıyordum 😂
Zeynosunannesii ipekveannesi ya evet benimde ilkte belli değildi 6ay bunda 15. Haftadayim burdayım demeye başladı belli ediyo baya
ipekveannesi Zeynosunannesii aynen çoğu kişiye söylemedim hamile olduğumu ama beni gören aaa hamile misin ne kadarlık diyor 😬
_nurgler 6 ayın sonunda Belli olmaya başladı 😁 iç karnım genişmiş şuan da 38 haftalığım normal Bi insanın 6 aylık karnı gibi karnım var 😁Cansuincir09
Melikegencl Cansuincir09 valla ben 53 kilo ile hamile kaldım kilolu biri değildim ama 12 haftayken karnım vardı çok hızlı büyüdü şuan 18+6 yız eğilemiyorum göbeğimden 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤰🤰 69 kiloya çıkmışım
Gmz34- 26.haftadayım bu hafta çok çıktı gibi oldu kazaklarda vs.Görünmeye başladı .yürüyüşüm de daha ağır ve yavaşladı hamile gibi oldu Yani
FerdAzra Cansuincir09 24 haftalık olduk yeni büyümeye başladı artık hamile olduğumu hissediyorum 🤣🤣🤣🤣🤣
ipekveannesi Yerfistiklarininannesi iştah namına birşey yok bende 2,5 kg vermişim bu ay. Çok bulantım oluyor o yüzden yiyemiyorum birşey. Ama ilk hamileliğim gibi de değil kızımda ölü gibiydim kendime gelemiyordum. Ama şükür bu bebeğimde daha iyiyim cinsiyetten mı kaynaklı yoksa her hamilelik farklı diye mi bilmiyorum
Yerfistiklarininannesi ipekveannesi bilmiyorum benimde kizim cok hareketli canim tatli şeyler istemiyo ama boyle tuzlu şeyleri yiyorum ama sonra agzimda metal tadı kaliyo kizimda da çok uykum vardı şimdide oylr elim kolum kalkmiyo cinsiyet icin cok sabirsizim 🤭
Baharetto Cansuincir09 Ben normalde kilolu değilim sanırım o yüzden 12. haftada baya hamile göbegım var🙄ileride yuvarlanıcam sanırım