Ozgeozgul Merhabalar 8 haftalık hamileyim bulantı kusma yok , eskiye göre daha çok üşüyorum , sağ yumurtalıktan hamile kalmışım çok uykum geliyor onun dışında ekstra bir belirti yok sizce cinsiyet ne olabilir tecrübeliler yorumlayabilir mi ?
esgun Ozgeozgul bende de bulantı kusma hiç olmadı, ayaklarım sürekli üşüyordu benim de o haftalarda, benim de sürekli uykum geliyor özellikle yemek yiyince ve sabahları çok uyuyorum 😀 bence bunlar tamamen bünye ile alakalı cinsiyetle alakalı mı bilemedim ama bizim bebeğin cinsiyet erkek. bakalım sizin de ne olacak🥰 benim yüzük testi ve çin takvimi tuttu tabi inanmıyorum böyle şeylere inanmadım da ama 🤷🏻♀️
Ozgeozgul Bakalım bende çok merak ediyorum kesinlikle bünye ile alakalı ama işte insan meraklanıyor benimde Çin takvimi ve yüzükte erkek :) çoook var daha öğrenmemize merakla bekliyoruz
esgun Ozgeozgul biz 12+1 de ikili test için gittiğimizde öğrendik. Doktorun söylediği ilk şey cinsiyet oldu bebeği incelemeye başlarken 😀 bacak arasını gösterdi bize de. belki siz de çabuk çabuk öğrenirsiniz🥰