tgcaty BBusraa d3 damla kullandım vitamin ekskti o yuzdrn duzelnce geri kestik bu sefer b12 eksildi ondada iğne tedavsi görüyrm
Glstn BBusraa Ben folikasitle beraber omega 3 kullanıyorum hamileliğin başından beri. 3. ayda Folikasiti bıraktım.Kan ilacı ile omega 3 e devam 😊Kan ilacına 3. ayda başladım.
Puhukuzusu BBusraa Ben yapılan ilk testlerde normal değerin çok çok altında çıktığı için başından beri kullanıyorum, devit-3 , 7 damla
BBusraa Glstn Glstn bana da omega içeren bir folik asit verdi ama d vitaminini hiç konuşmadık. Benim de biraz düşük kafama göre de kullanmasam mı diyorum ama🙄
Glstn BBusraa Benim kan değerlerimde bir sıkıntı yoktu.Fakat 12. haftadan sonra bebek anneden çekmeye başladığı için kan takviyesi gerekiyormuş.O yüzden verdiğini söyledi doktorum😊
BBusraa Puhukuzusu anladım Benim çok çok düşük değildi daha önce kullandım ama yine de olması gerektiği gibi de değil düşük yine de
Mnlya BBusraa d vıtamını verdı doktorum ama benım midem almadı kustum kullanamadım doktoruma dedım kullanamıyorum dıye oda onemlı degıl kullanma dedı zaten d vıtamın degerım okadar dusuk degıldı
essrasr BBusraa ben folifer kullanmıştım hem d vitamini hem folik asit ikisi birlikte olan bir ilaçtı doktorum önermişti
Aysun2834 BBusraa cnm zaten folik asitten sonra vitamin veriyor doktorlar 12.haftaya kadar folik asit kullanıyorsun sonrasında d vitamini yada takviye vitaminler alıyorsun öncesinde kullanılmıyor