Merhaba kızlar,
Burada ki doğum hikayelerini deli gibi okurdum çok merak ederdim ve anca fırsat bulup sizinle bende paylaşmak istedim. 25 kasım da sabah mide bulantısıyla uyandım anladım ama konduramadım çünkü daha 36 haftalıktı tam kahvaltıya gittim kuzenime ve gidince orada uyumuşum tekrar uyandım karnımda bi sancı var kasıklarımda değil belimde değil karnımın tam üstünde geçer dedim yola çıktım eve gittim oturdum ve bi daha acıdan kalkamadım eşim evdeydi sıcak su rahatlatır yalancı sancıysa dedik yok rahatlamıyor adım atamıyorum o kadar ağrıyor doktoruma yazdım hemen doğum sancısı olabilir hastaneye git dedi hemen gittim 1 cm açılmam var ve nst sonucu 30-40 hemen yatış verdi sancım olduğu için bende korku panik ağlaya ağlaya bir hal oluyorum çocuğuma bişey olur küveze alınır korkuyorum. Allahtan o gece yatış verilmiş bana ateşim çıktı ya korkudan yada olacağından 38 oldu ateşim çocuğun kalp atışları aşırı yükseldi az kalsın aniden doğuma alınacaktım ki düzene girdi çocuk benim ateşim düştü derken sabah oldu kendi doktorum geldi baktı hala 1 cm suni sancı dedi ben yapamazdım gerçekten acı eşiğim aşırı düşükmüş konuştuk ve evet sen yapamazsın dedi aldı beni spinal sezaryene iğne yapılırken hiç acımadı sinek ısırığı gibi bişey gerçekten acı yok sonra önümü kapadılar başladılar kesmeye derken ben sallanmaya başladım meğerse herşeyi hissediyorsun ama acı yok korktum bağırmaya başladım hissediyorum diye panik yaptım ama gerçekten hissediyorsun 😀 bir daha mı tövbe 😀 sonra hemen sakinleştirici vurdular geçti biraz midem bulandı ama onu da önlediler. Sonra baktım kızım yanımda pamuk gibi bi yavru misler gibi kokuyor yanıma getirdiklerinde ağlıyordu ve yanıma koydular sustu annelik neydi sanırım anlıyordum. Sonra erken doğum olduğu için bebiş inlemeye başladı allahım nefes alamıyor resmen sorun var ben korktum titremeye başladım dişlerim birbirine vuruyor ısınamıyorum donuyorum korkuyorum bebeğimi alacaklar diye ama ten tene temas yapınca inlemesi durdu bebeğimin şükürler olsun almadılar benden. Kum torbası koymuşlardı karnıma bence öyle bi acı vermiyor hatta keşke almadaydınız bile dedim ciddiyim. Zaten 3 saat falan uyuşuk kaldım yine karnıma bastırdılar 3-5 kez cidden öyle can yakıcı bişey değil oda normaldi ilk kalkış da normaldi benim için ama 2. Ye kalkıp yerime gelemedim adım atamadım benim gaz problemim çok oldu ve çıkarttığım halde çok oldu omuzlarıma vurdu gaz sancısı çok zordu fakat geçti dikişlerim de iyileşiyor bende iyileşiyorum bebişim de iyi çok şükür rabbim herkese kolay doğum nasip etsin inşallah 🙏🏻
Bir de lohusalık yaşayan insanlara gerçekten aşırı hassas davranılmalı çok zor bir psikoloji allahım onu yaşatmasın kimseye onu bilir onu söylerim 🙏🏻
Merak ettikleriniz varsa sorabilirsiniz arkadaşlar
Hoşçakalın