Sarisinbiiiranneeee zeeynepp19 mağazaya gitmiştim, internet sitesiyle aynı fiyattı sanırım uygundu biraz
zeeynepp19 Defne2018 evet sitesi çok yavaş 🙄 bende bakarken üst caddemde mağazası olduğunu gördüm de hava çok soğuk gidemedim bi türlü 🙄
Defne2018 zeeynepp19 kız magaza yakınsa gider güzellerini elimle seçerim niye netten bakayım ki netten bazen bozuk falan gönderyolar montunu giy çık hem hava hem yürüyüş yapmış olursun
zeeynepp19 Sarisinbiiiranneeee yani bende ne kadar fark olabilir ki diye düşünüyorum yine uygundur mağazası da
zeeynepp19 Defne2018 kuzum Ankara buzz gibi oraya gidene kadar donarım 🤦🏻♀️eşimi bekliyorum gelince gideceğiz birlikte
zeeynepp19 Defne2018 üst caddede dediysem yürüme mesafesi ile yarım saati geçer Ankara nın yolları hep yokuş. Ayrıca 0 derece. Eşimle birlikte arabayla gideceğim. Köyünde mi oturuyorsunuz derken dalga mı geçtiniz anlayamadım?
Defne2018 zeeynepp19 hayır niye dalga geçeyi ki ben bartın da oturyorum hiç şehir dışına çıkmadım k yüzden bilmm bi yer
zeeynepp19 Nilufar_1996 dün gittim mağazaya internet fiyatından pahalıydı internettekiler hiç yoktu. Aldım bir iki bişey ama internettende sipariş vericem
Nilufar_1996 zeeynepp19 Bencede uygulamada indirim gösteriyor ben 4 tane kot pantalon ve bir tane alt üst takım 165 tl ye aldım hepsi çok güzeldi. 9 aydan 2 yaşa kadar kotlar.
Nilufar_1996 zeeynepp19 Canım link eklemeyi bilmiyorum benim aldıklarım kaldımi onuda bilmiyorum indirimli ürünlere gir ordan cikar
zeeynepp19 Fatma29 yaa ben baktım bulamadım aynı fiyatları. Mağazadan aldım bir kaç bişey geri kalanı sipariş verdim siteden
Civcivinannesiii zeeynepp19 internet uygulamasi cok berbat surekli kasıyo donuyo almak icin giriyorum bunlari yasayinca geri cikiyorum 🤣🤣oyuzden magzadan almak daha mantikli