Belacivciv Şuan için belli bir düzeni yok gibi ama ya sadece sağ tarafta ya da sol tarafta oluyor. Doğum sancısı tek tarafta hissedilir mi yoksa başka bi şey midir? Adet ağrısı gibi değil böyle iğne batar gibi bir his. 39 haftalık bu arada
gozdekrks Belacivciv benim tek tarafta oldu canim bebek kasilmasi kaskati kalması aynı anda kasiga vuran sancı şeklinde oldu
kediannesi60 Belacivciv konuyu açtığınız iyi olmus yolda yürürken sol kasığımda oldu bi anda yürüyemedim arka arkaya oldu evde uzanınca geçti
Nisan8 Nisan8 adete yakında böyle ağrılar hissederiz sonra hafif lekelenme olur ya onun gibi olur muhtemelen
Belacivciv kediannesi60 Sizin kaç haftalık? Ben de emin olamıyorum ya her şeyi de aha doğuruyoruma getirmek istemiyorum😅
kediannesi60 Belacivciv benim daha 35+2 bi ara yine erken gelmeye calıstı ciğer gelistirici felan yapıldı ama benimkisinin acelesi neyse korkuyorum esim evde yokken olucak diue🤣
Belacivciv Nurhantatar Benim de yoktu, tam 39 oldum böyle bi şey başladı ama bilmiyorum. Korkmayınn hiç stres yapmayın
lavininannesii Belacivciv canım benim de sağ tarafıma vurmuştu bacağıma filan hatta🤷🏻♀️Gece sabaha kadar ara ara öyle oldu ertesi gece daha şiddetlisi öldürmeyip süründüren cinsten 🥴🥴vee sabah 9 da dayanamayıp hastaneye gittim 1de de doğurdum😇😂😂
Belacivciv lavininannesii Ayy hadi ya😅 Benim de sol iç bacağıma vuruyor bazen🙄 Bugün yarın doğururum belki😬