Karelinannesi Kızlar dijital olanı nereden bulabilirim eczaneler satıyor mu? İnternette yok hep yurtdışı satışı var. Alanlar yazabilir misin
minipanda Karelinannesi onlar düşük hcg ye duyarli degil ama digerleri daha duyarli predictör early alin
Anna-Karenina Karelinannesi hatira olarak kalmasini mi istiyorsunuz dijitalin? Eger o amacla alacaksaniz 48 saat sonra ekrani kayboluyor onlarin
Karelinannesi Lale4444 sadece bir eczaneye sordum o da eczaneler satmıyor deyince başka yere sormadım.. hay Allah bunca zaman boşuna aramışım çok teşekkür ederim fiyat aralığı çok mu peki ?
Meldaa55 minipanda bence o da cok duyarli degil 6 gune kadar sonuc diyor 4 gun kala yaptim net negatif cikti 2 gun sonra kan verdim hamileymisim
Lale4444 Karelinannesi Ben geçen yıl İstanbul’da bir eczanede almıştım clearblue dijitalı 100 TL fiyatına. Ama şimdi satılıyormu bilmedim. O test de yanılatabiliyor geçen sene Hamile ola ola negatif göstermişti kan verdim öyle öğrendim hamile olduğumu. Bence almayın ondan saçma sapan şey.
Anna-Karenina Karelinannesi ben turkiyedeki testleri bilmiyorum. Ama almanyada bende clear blue kullandim hep