Kavakyellerihercai Kızlar Ovülasyon takibi yapın diyorlar ancak bazıları Ovülasyon testlerinin yanılabileceğini takip yapmamız gerektiğini söylüyor. Ovülasyon testi kullanıp gebe kalan bayanlarımız var mı? Varsa hangi markayı kullandınız?
Kamumu Kavakyellerihercai ınstagramda bir gebenin günlüğü sayfasından aldım. Sayfayı takip etmeni öneririm. Faydalı bilgiler veriyor.
Mltmbrz Kavakyellerihercai ben varım canım 3. Ayımda hamile kaldım. Instagram’da @minnakkurabiyelerrr diye bi sayfa var oradan temin ettim innovita marka testleri ve çok net gösteriyor yumurtlama günlerini. Ayrıca ovülasyon takibinde de yardımcı oluyor. Tavsiye ederim ☺️
SmyyKrty Kavakyellerihercai bir gebenin günlüğü sayfası var instagramda bence ordan temin edebilirsin gerçekten çok samimi ve iyi bir insan sayfadada bir çok faydalı bilgi paylaşıyor tavsiye ederim kesinlikle
Aliniko Kavakyellerihercai ben o şekilde kaldım hemde 1. Denemede yumurtlama gününü gösterdiği işin şansın daha yüksek oluypr
ayisigi3 Ben ilk hamileliğimde ovulasyon testi ile hamile kalmıştım ilk ayımızda. Şimdi bu ay da ovulasyon testiyle denemeye başladık. Umarım bu sefer de tutar 🙏🏻 Laboquick marka kullandım
Bebekoo Laboquick kullandım çok kaliteliydi trendyoldan 50 li paket almıştım çok uygundu ilk denemede tuttu
Aleyyo-09 İnstagramda bir hoca Var MFK yöntemini anlatıyor bu sayede hamile kalan çok arkadaş oldu İnstagram sayfasını bulup size ileteyim stroylerini izleyin o doktor hiç önermiyor ovülasyon testlerini
Snglseyma Ben bi gebenin günlüğünden aldım ama çk geç cevap veriyor aşırı derecede minikkurabiyeler anında ceavp veriyor