fatos35 kizlar 5+1 hamileym 2gun once kan.degerlrm 72 idi bugun 85 olms saglikocagi doktoru kimyasal olabilr dedi moralim.bozuldu adetimin.uzerinden 5gun gecti sizce bu degerler yukselirmi basina.boyle bisy gelen oldumu neolur icimi rahatlatn
yaseminnn54 fatos35 2 günde bir değerlerini ölçtürmen gerekiyor her çıkan değerin 2 katı fazlası olması gerekir. Ben eylülde bir dış gebelik ile sonuçlanan hamilelik geçirdim bu şekilde düzensiz değer artışı iyi değil. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah 🙏🏻
mrveyvz fatos35 Canım canını sıkma kafana takmamaya çalış Rabbim hayırlısını versin bi 2 gün daha bekle test yaptır. Kötü düşünmemeye çalış
mrveyvz fatos35 bende ilk kimyasal geçirdim canım emin değilim ama kimyasalda kese görünmüyo diye biliyorum bende görünmemişti çünkü
Babies16 fatos35 72 de kese gozukmezki.baska bisey mi gordu acaba.sagliksiz bi artis olmus dr nzu degistrn hada kan verdgnz yeri.tekrar degerlendrin
yaseminnn54 fatos35 Teşekkür ederim kuzum nasibi yokmuş bu dünya da şimdi 30 haftalık hamileyim herşey nasip ☺️ Evet kimyasalsa adet olursunuz doğru söylemiş
Kevsinak Merhaba bende herşeyi araştıranlardanım benimde düşük tehdidim var kanamalarım oluyor ama doktor korkma dedi işin en kötü kısmı ilaç kullanamıyorum kullandığım ilacı çıkartıyorum herşey allahtan kızlar inançla alakalı tabi ki dikkatli olmak lazım ama herşey ilaç değil bence
BuseBasderici Moralinizi bozmak istemem ama ne yazıkki sağlıklı bir gebelik değil. Benim ilk düşüğüm de değerim 30du iki gün sonra 47 oldu sonra dengesiz arttı hiç değerini katlamadı ve 5. Haftamda ne yazıkki düşük yaptım. Doktora görünmeniz lazım
Ilaydaile fatos35 Moralinizi bozmak istemem ama malesef iyi bi sonuç değil 2 kat artmalıydı. Sağlıklı bi gebelik değil. Bende kimyasal gebelik geçirdim biliyorum 😞 Allah yardımcnz olsun.
MerveMustafaKaraku fatos35 beklemesi zor ama 2 hafta bekle 7. Haftada keseyi ve kalp atışlarını görmeye gidersin. Benim doktorum kan tahlili ne kadar güvenilir olsada hata payı olabilir demişti en güveniliri ultrason görüntüsü
fatos35 MerveMustafaKaraku okadr rahatlattnki icimi cnm.cok.tsk.ederm.bakallm doktorm.pazartesiye randevu verdi