selenemiss Evet hergün .. bir gün 1 yumurtadan omlet diğer gün 2 yumurtadan omlet yapıp yiyorum mutlaka ama 0 numara yumurta tüketiyorum organik
Ozgesah355 EsenPelin yiyorum 2 tane çünkü doktorum bu konuda çok net uyardı yemen gerekli diye. Hergün haşlamıyorum ama
MelikeHayrunnisa Ayselsilahimigetir canım hamilelikte rafadan yemek tehlikeliymiş. Salmonella diye bi bakteri varmış çünkü. Az pişmiş ve çiğ hiçbir şey yemiyorum bende
Saadetdemirkan EsenPelin ben ilk zamanlar sürekli yemeye özen gösteriyordum 37+4 oldum artık hergun yiyemiyorum sıcaklarda pek gitmiyor 😑
Puhukuzusu EsenPelin Ben de haşlanmış yumurtadan tiksindim, zorla da olsa yiyorum, çoğu zaman da menemen yapıp ya da omlet yapıp yiyorum, proteinsiz kahvaltı olmasın diye..
despina234 1.ayda mide bulantım olmadığı için her gün yemeye çalışıyordum ama bu ay çok bulantım var,yumurta yiyemiyorum,peynirli tostu zor yiyorum 😓
Bskrt EsenPelin tiksindim yumurtadan, etten, peynirden 😪 1.5 aydır yiyemiyorm Hatta şuan düşünüyorum bi kere pişirip denesem mi diye bulantılarm geçti çünkü