Selam kızlar . Ben 30 yaşında 17 haftalık hamileyim . Ama durumum hiç iyi değil . Hamile kalmadan önce ailevi sorunlardan psikoloğun önerdiği ilaçları kullanıyordum ve aşırı sigara içiyordum . Eşimle ve ailesiyle hiç bitmeyen sorunlarımız var . Maddi sıkıntılar çok fazla . 3 aydır eşimle ayrı yaşıyoruz . Aradığında hep kavga ediyoruz kilo aldın mı diye soruyor hep .bebeği ve sağlığımı hiç sormuyor . Dün gece de aldatıldığımı öğrendim . Ama ona söylemedim bile . 1 haftadır bazı günler hiçbirşey yemiyorum bazen günde bir öğün yiyorum o da yarım tabak yemek . Yaşlı anneciğim yaparsa yiyorum. . Benim yapacak yataktan kalkacak halim yok . Kusmalarım da devam ediyor. Tüm gece sabah a kadar oturuyorum. Öğleyin 12 den akşama kadar uyuyorum . Sürekli ağlıyorum . Sigarayı hamileliğin 6. Haftasında bırakmıştım 1 haftadır sadece su ve sigara ile besleniyorum denebilir . Bebekten de soğumaya başladım . Kurtulmak istiyorum . İlk bebeğim olacak ama ben kendime bakamıyorum maddi ve manevi ona hiç bakamam. Ölümü bile düşünüyorum. Bana ne önerirsiniz önerilerinize ihtiyacım var .