Mrvbdk Arakadaşlar sürekli 1 haftadır tansiyonum 9a 5 yada 10 a 6 ve bas ağrısı denge kaybı var ne yaptysam yükselmedi düşük tansiyon şikayeti olupta doktora giden varmı salı günü randevum ve cenaze işlermzden ötürü suan gidemyrm
Harunnisa Mrvbdk benimde surekli tansiyonum 9a5 ama benim ilaclardan sonra kroniklesti yani normal benim icin ama evet bas donmesi denge kaybi yapıyor bebege bir zarari oldugunu düşünmüyorum zira doktor bisey demedi
mucizemizibekliyoruzz Mrvbdk benim hamileliğimin başından beri öyle canım düşük tansiyonun hiçbir zararı yok gebelikte zaten düşermiş. Yüksek tansiyon tehlikeli dedi doktorum. Sen çok düştüğünü hissedersen bi tuzlu ayran iç 5 dk dinlen toparlanırsın zaten hemen. Ama problem olacak bi durum değil
Yogurtlupilav Mrvbdk benimde ara sıra 7 4 e kadar düşüyor. Yinede ilaç vermedi doktor. Günde 2 litre su içiyorum bunu 4e çıkarmamı ve yanımda tuz taşımamı söyledi. Birde aç kalmamaya dikkat et, enerjin düşünce tansiyonunda düşüyor.
Nesoo Benim hamilelikten önce de şimdi de hep düşük. Baş ağrım sürekli var. Bazen burnum da kanıyor. Acaba çıktı mı diyorum. Limon sıkıp içiyorum ama hepsi çaresiz
ZeyooZ Dusuk tansiyon bas agrisi yapiyor mu 😰 benim genelde dusuktur ama iki gundur inanilmaz bas agrim var ben de yukseldi sanip olctum 8/5 cikti demek dusuklukte agri yapiyo🙄
Bulutalazinannesi Benimde bu sorunum var ama doktor dedi ki yükseltmek için çok uğraşma çünkü ilerleyen haftalarda tansiyon çıkabilir. Tuzlu ayran veya tuzlu salatalık yiyerek geçiştirdim. Ama hiç faydası olmuyor. Doktor da düşük olması iyi yüksek olmasın da demişti
Bhrbhr 10 /6 benim en yüksek halim 7/4e kadar düşüyor doktor hiç sorun düşük olması yğksekden iyidir diyor 3farklı doktora gittim
Tomrisinizi Mrvbdk benimde hep dusuk doktorum hergun bir fincan kahve ic dedi ve gercekten ise yariyor bas donmelerim gecti
Kevsersepettttt Mrvbdk dün doktordaydım canm düşük olması önemli değil yeterki yükselmesin dedi tedbir amaçlı ölçmemi söyledi şuana kadar herhangi bir tansiyon sorunu yaşamadım ödem var dediğim için takip et dedi tuzlu ayran içmemi söylemişti bana ama sizde yarar mj bilmiyorum Allhm yardımcınız olsun