_Ebru_ekinci06 Syda01 bende 38 +2yim doktor her an gelebilir dedi ama beklemekde sıkıcı geliyo artık sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin mevlam🤣😊
Ness23 _Ebru_ekinci06 An cümlemizinkini ya bende hemen alsınlaf ıstıom haftası dolunca cok heycanlıyım😀
Ness23 miniginannesi3 iki litre su normalde önerilen ben 3 litre resmen içiyorum.Bir de bana doktor cok kılo almıssın dedı diyetısyene yolladı 18 kilo aldım halbuki😀😀
Ceylan01-13 Ness23 allah izin verirse insallah muhammed umut koycaz 3 kizim var buda eekek olunca umut istedik
Mrs_Demir miniginannesi3 kızım olucak Allah nasip ederse valla suyumun gelmemesi dışında her belirti oldu bende sancıda arada bi vuruyor bakalım salı gününe kadar doğmazsa doktorumuz ne dicek birde ultrasona göre 1 hafta önden gidiyor
Poncikim Ness23 1 numara çok küçük oluyor 2 de çok az gidiyor birde markasına göre değişir bazı markalar aşırı küçük oluyor
Poncikim Ness23 kilosuna göre artık Prima hiç kullanmadım tombik doğarsa yeni doganlar küçük oluyor elinde kalır sleepy kullandık öyleydi