Suzanne https://www.hizliresim.com/o606ix1 Kızlar bugün 22 bitiyor. Dün böyle lekeler çıktı suratımda AA dedim hamilelik lekeleri, ama dünden beri öyle kaşınıyorlar ve sıcaklar ki anlatamam doktora yazdım cevap bekliyorum sizde de oldu mu böyle lekeler çok kaşınıyor ve sıcaklar 😭
kahvesever__ Suzanne yediniz birşey alerji yapmış olabilir 🤔 bende hiç olmadığı ama genelde kardeşimde oluyor onun alerjisi var
Zarifhnm1 Suzanne leke değil de böyle birden dışarı atmış birşeyler yakın çıktıkları için leke gibi duruyor
Suzanne kahvesever__ farklı hiçbir şey yemedim ki hep geldiğim şeyler kaşıntılı olmasa şüphelenmezdim hamilelik lekesi diye internette de hiçbir şey çıkmıyor
EsengulC Suzanne leke değil de sivilce gibi duruyor benim şuan tüm vücudumda var internetten baktığımda son 3 aylık dönemde olabiliyor kaşınır ama anne ve bebek için bi sıkıntısı yok doğum sonrası geçer yazıyor ama doktoruma da göstercem
Suzanne kahvesever__ sağol canım doktorum karaciğer enzimlerine bakılsın dedi inşallah kötü çıkmaz sonuç
Suzanne Zarifhnm1 evet canım garip bir şey doktorum karaciğer enzimlerine bakılsın dedi bekliyorum sonucu
Suzanne EsengulC canım doktorum karaciğer enzimlerine bakılsın dedi kan testi verdim bekliyorum sende de böyleyse baktır derim
EsengulC Suzanne aaaa bende trombosit düşüklüğü de var bende belki ondandır diye düşündüm bi sorayım bakayım sağol canım