Fatma191 Seydanuurr4 rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı da nasip etsin canım çok sevindim rabbim isteyen herkese nasip etsin
Fatma_4224 Seydanuurr4 gözün aydın kuzum rabbim saglıklı bir şekilde kucagına almanı da nasip etsin. Bende rüyamda test yapıyordum belirgin bir silik cıkmıştı eşim cok sevinmişti fakat ben hala tereddütlü yaklaşıp belki doğru değil demiştim artık rüyalara bile sevinemiyorum 😏😏
Seydanuurr4 Sevenikikalp evet canım ama ben yumurtlamadan başlamadım ilişkiye adetim biter bitmez her gün yaptık
Fatma_4224 Seydanuurr4 daha 5 gunum var canım cok erken ayreten sürekli rüyada görüyorum zaten birde göğüs hassasiyeti var nezaman göğüs hassasiyet olsa adet oluyorum
Fatma_4224 Seydanuurr4 elimde test olsa yapardım canım ama boşuna ümitlenmeye gerek yok amh tahlili yaptırmıştım 1.21 cıkmış normal de tedaviye ara vermek istedik doktorla görüştüm gel dedi hayırlısı olsun inşallah
SuRam Hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla kucağina nasip etsin inşallah darısı bütün anne olmak isteyen annelerimizede hayırlısını nasip etsin
Blblanne Seydanuurr4 ayy hayirli olsuun bende 1 saat once verdim reglimen2 gun var. Ama sonuclar hemen cikmiyormus yaa pazartesi ogleden sonra dediler.