Ela532 Mlsmsa bende çok korkuyorum canim ilk haftalarımda korkudan hergun ağlıyordum nasıl yapacağım diye simdi de zaman yaklaştıkça Bi kötü oluyorum ne olacak bilmiyorum. Sezeryan düşünüyorum
Minimey09 Mlsmsa Ben de çok korkuyorum vakit yaklaştıkça da stres artıyor uykularım kaçıyor Allah herkese kolaylıklar versin
Sevgi_123 Mlsmsa Doğumdan benden çok korkan yoktur herhalde doğurdum 3 Ay oldu 15 dakikada doğurdum valla dogurursunuz pırt diye çıkıyor 😄
yigitegenin_annesi1 Merve_0109 bende çok korkuyroum geçen hafta doktor dedi haftaya gel doğumu başlatalım o an gözlerim fal taşı gibi açıldı yutkunamadım korktum nasıl yencem bu korkuyu🥺😵😵
_elif- Mlsmsa bende çok korkuyorum 🥺 35+3 haftalık olduk. 1.5 cm açıklık var haftaya kadar bekleniyor doğum. Sanci nasıl olcak kanama mi olcak suyum mi gelcek herseyi düşünüyorum. Allah yardimcimiz olsun😐
Deletedmom62627 Bende korkuyodum sonra saldım ameaaan yıl 2022 bu tarihe kadar katrilyonlarca kadın doğurmuş ben mi doğuramıycam dedim doğuma 9 gün var yazıyo uygulamada bakalım nasıl gelecek normal mi sezaryen mi bekliyoruz gelirse çıkartırım bi şekilde
Elifinannesi_ Son 19 gün acayip stresliyim aşırı kaygılanıyorum. Sonrada Allah’a emanet artık ellerine teslim olacağım mecbur diyorum
11Melek Mlsmsa Bende korkuyorum düşündükçe bayılacak gibi oluyorum 🙄 ama bir an önce de bebeğime kavuşmak için gün sayıyorum ☺️
beyah Mlsmsa Canım 40 haftayı doldurmama 7 gün kaldı bende çok korkuyorum doğum her an olabilir 😆 ama iyi olmak kendini alıştırmak gerekiyor son haftalar ağrılar çok zor oluyor belki bende öyledir ama çoğu insanda son haftalar zor oluyor ama rabbim sabrını veriyor doğumunda verir inşallah şüphem yok bundan ❤️❤️
Sevgi_123 Merve2234 Ben bi hafta sancı çektim hafiften bel ağrısı sonra cuma gecesi iyice sancilandim 5 dakikada bir sancim geliyordu sonra doktorumu aradık hastaneye geldi bende 4 de kadar dus aldım sıcak suya oturdum 4 de gittik artık 3 dakikada bir sancim geliyordu alttan muayene ettiler 7 cm acilmam vardı serum verildi kanlar alındı sancim artıkça muayene ediyolarda nstye bagliydim sürekli yürüdüm sancı çekerken hiç yatmadım 7 de doğum çatalına aldılar 7.30 da doğurdum