Ntugba Derya0904 canım ben 30 haftalık doğum yaptım 34. 35. haftaya kadar küvez de kalır dedi doktorumuz anladığım kadar 34 35 haftalık doğunca solunumda yada başka bir sıkıntı olmazsa küvez girmiyor
Sibelsamet Benim arkadaşım 34 haftalık doğum yaptı bir ay önce. Birdenbire suyu patladigi icin erken dogum yapmak durumunda kaldi. Bebek 2600 veya 2700 gramdı. Doğumdan önce ciğer geliştirici iğne vurdular. Doğumdan sonra da kuveze girmedi. Yukaridaki arkadaslarin dedigi gibi 34.haftadan sonra pek sorun olmuyormuş. Bir de bebegin kilosu ve ciğerleri de iyiyse hiç sorun olmaz. Sağlıklı doğumlar dilerim.
Derya0904 Hepinize çok teşekkür ederim,ilk hamilelik çok heyecanlı ve telaşlı oluyor... Vücudum her gün değişiyor adeta bugün 34+1 dünden daha aşağıya indi Karnım ve bikini Bölgesi şişti baya bu normal mi...
Merveozcelikcckl Derya0904 canım dün muayenem vardı bugün tan 36 olduk doktorum bu saatten sonrası erken Doğum olmaz dedi ve iki buçuk kilo da hiç kuvöze girmez dedi
Merveozcelikcckl Derya0904 benimki 2600 gr olduğu halde normal gözüyle görünüyor sen hiç sıkma canını görümcem iki gün önce Doğum yaptı 2800 gr bebeği ve direk anne yanına verildi
Twinsmom66 Derya0904 ben 35+4 'de yaptım ikiz bebeklerime 2400 1950 doğdular 4 doz ciğer geliştirici olmama rağmen 2400 kilolu olan kuvöz e girdi