Pemberuya Arkadaşlar regle 4 gün falan var ama dünden beri midemde yanma ve bulantı çok fazla özellikle sağ tarafıma yatınca daha fena oluyorum:( baş ağrısı ve az az akıntım da var gebelik belirtileri olabilir mi? Teşekkürler
Seydaisik Pemberuya Bence bunlar için çok erken ve psikolojik olabilir en sağlıklısı adetinin günü geçince test yapmak :)
hunilimom Pemberuya ben suan ki hamileliğimi öyle öğrendim aşırı mide bulantısı vardı ama geçmesini bekledim adetin uzun suredir deniyorduk psikolojik diye düşündüm
Pemberuya Seydaisik hmm bende öyle düşünüyorum ama 5 aydır ilk kez regle yakın böyle olunca bı umutlanmiyor değil insan☺️
Seydaisik Pemberuya Beklemek zor kuzum biliyorum :) inşallah vardır ❤️ Mutlaka yaz buraya kan da ya da testte pozitif görürsen
Pemberuya hunilimom yok kuzum gitmedim regl geçerse gideyim diyorum bazende 21 günde bir hastalaniyorum dün olmadım o da düşündürdü beni açıkçası
Seydaisik hunilimom Yok canım gitmedim haftaya cuma gel dedi işte keseye bakalım dedi. İnşallah yükselir de değerler 😍
Seydaisik hunilimom https://resimyukle.io/r/iFwKTtwxEc Bak canım bu sabah yaptım iyice belli oldu 😍🤲🏻❤️
Pemberuya Seydaisik Aslında benim regl günüm düzensiz normalde 24 günde bir regl oluyorum ama geçen ay enfeksiyon dolayısıyla serum yedim 1 hafta gecikti 25 Ekim -25 Kasım’da hastalandım bu ay takvim 21 ini gösteriyor ama bilemiyorum ki
Seydaisik Pemberuya Canım takvim uygulamalarına güvenme. Onlara inanarak Kaç ay boşuna çabaladım. En iyisi Yumurtlama günlerini gösteren testler var onlardan alıp kullanabilirsin 😍 @Birgebeningunlugu sayfası var İnstagram da ordan sipariş ver düzenli olarak kullan ve aklına gelen soruların hepsini sor bıkmadan of demeden cevaplıyor sağolsun. Ben o şekilde hamile kaldım 1.5 yıldır evliyim üstelik adet düzensizliğim de vardı hap falan kullanarak düzeldi sonra da bu yumurtlama testlerini kullandım Allah’a şükür oldu hayırlısı olsun bakalım😍❤️🤲🏻