EgeninAnnesiiiiiii kahvesever__ 7.5 aylık hamileyim. 4. Ayda 3 parmakla basladi uyuşma. Simdi iki elim de uyuşuk. Doğumdan sonra gecer diyorlar. Dr. Magnezyum yazdi ama ise yaramadi.
Yaseminmete kahvesever__ ödemden dolayı olduğunu söyledi doktorum bendede son aylarında çok olmaya başladı ve magnezyum yazdı faydasınoldu birde yatarken bilekten sar ellerini dedi sizde deneyebilirsiniz 😊
kahvesever__ EgeninAnnesiiiiiii benim de öyle sürekli uyuşuyor doktoruma hiç bahsetmedim bu konudan unutuyorum her gitimde bu sefer bahsedicem neden kaynaklanıyor acaba
fatime03 Akşam yemeklerden sonra magnezyum alıyorum bende şükür iyi geliyor doktorunuza danışın arkadaşlar
Gizemin-minnakI @"Doga1122 ben daha dün sordum . Normal dedi . Tuzu azalt dedi bana . Damarlar şişiyormuş. Uyuşma ondan oluyor dedi
kahvesever__ Yaseminmete genelde benim ki yatarken olmuyor telefonla oynarken oluyor ama bilgileriniz için çok teşekkür ederim ☺️
lunam Benim sadece sol elimde var, 5.aydan sonra başladı. Doktoruma danıştım, karpal tünel olabilie fizik tedavi ya da nörolojiye görün dedi. Haftaya fizik tedavide randevum var bakalım öğrenicem inşallah neymiş ne değilmiş