mathildaa Kizlar dun spinal sezaryen oldum ve cok agrim var. Kahve içiyorum, dun cok yürütmediler ama bugün bol yürüyüş yapacakmısım. Agri kesici yapıyorlar ama yinede çok acıyor canim kac gun sürecek bu 🤧 tavsiyeniz var mi
Azizetskn mathildaa geçmiyor canım kolay kolay bol bol yürümen gerekiyor yürüdükçe açılıyorsun bende pazartesi günü oldum ağrı azaldı ama bir mucize bekleme 😊
-Arya- mathildaa Kesinlikle yürü. Ben sezaryenin 2.günü eczaneye falan yürümek istedim eşimle, arabaya binmedim. 3.günü ise kızımı hastaneye götürdük saatlerce ayaktaydım oyalandım ağrım acım geçti. Bol hareket lazım
alyavetuna mathildaa her gün önceki günden daha iyi olacaksın bunu düşünerek bol hareket et. surekli yürü evin içinde de oturma süren uzadıkça kalkarken zorlaniyorsun waat başı kalkip tür at. 3.gunden snra hemen hemen yarılarına ağrın azalacak insallah sonrası da cok hizli topsrlanacaksin merak etme
mathildaa Azizetskn Merveb46 -Arya- alyavetuna Yurucem kizlar bol bol kolumda serum var bitsin diye bekliyorum. Cok aciyor yav hic böyle düşünmemiştim 😓 gaz çıkarmak bile cok zor tuvaletim gelirse napcam diye düşünüyorum kara kara
myram1 Azizetskn mathildaa birinin yürütmesini bekleme cnm küçük kuckk de olsa yürü acıya alışıyorsun yata yata kimildasan acir hale geliyor bebeğine bakarak yürü bir haftaya gecer inşallah kolay mı bıçak yarası hepsi gecicek 🤲
-Arya- mathildaa Canım ben gazı sezaryen olduğum gece 11 de çıkardım. Kendi geliyor çıkıyor merak etme 😊
alyavetuna mathildaa komposto bol tüketin birde dr duphalac surup vermişti ikinmadwn yapayim diye. hepsi geçecek bir hafta içinde içinizi ferah tutun su zorluk sıkıntı bile surejli yaşadığımız bir zaman değil bunun bile tadini çıkarmaya çalışın hergun dpgurmuyoruz. cok geçmiş olsun 🥰🥰
rgk mathildaa ay seninle aynıydık neredeyse sanki🥰 hayırlı uğurlu olsun bebeğin güle güle büyüt. inşallah tez zamanda geçer ağrıların
rgk mathildaa yok ya gelmiyor benim. yarın kontrole gidip pazartesi sezaryen benim de. gelmeyeni zorla getireceğiz😂 bebekli hayat nasıl
mathildaa rgk o kadar güzel bi duygu ki anlatamam. Ağlaması, emmesi, uyuması hersey cok guzel insan gerçekten buyuleniyor. Sadece sezaryen ağrıları biraz zorluyor ama bugün daha iyiyim.saglikla al kucağına yaa harika bisey ♥️
mathildaa rgk pazartesiye kadar dinlen tamam mi kendini asla yorma ve uyu mutlaka. 3 4 günlük uykusuzlukla girdim ameliyata simdi hic uyuyamıyorum halim kalmadı. O yuzdennnn yat butun gun yorma kendini