38+0 a girmeden iki gün önce nst bağlandım sancım 120lere vuruyordu ben hissetmiyordum aradan iki gün geçti eşim araba teslimi için istanbula gidicekti biz de izmirde oturuyoruz gece 4 buçukta uçağı ona yetişmek için 3de evden çıktı benim 3 ü 5 geçe sancılarım gelmeye başladı tabi ben anlamadım doğum sancısı olduğunu dedim hayır olamaz belim agriyordu sürekli ama kasığımda da ağrı sancı giriyordu 5 dkda bir girdi 55 sn sürüyordu sancım beni şaşırtan 5 dkda bi ve 55 sn sürmesi sabah 7 ye kadar dayandım eşimi aradım dedim benim ağrım var doğurcam galiba o da diyor ki senin hep ağrın oluyor o ağrılardandır o bende öyle sanmıştım 😂 sonra evden 7de çıkıp taksiye bindim anneme gittim 20 dk sürüyor yol da eve girdiğim gibi sancım 3 dkda bire düştü komşumuza söyledik işte bişey olursa götürsün bizi diye ben öğlen 12 ye kadar dayandım ama hala inanmıyorum doğum sancısı olduğuna çünkü ben sancı kısmını çok gözümde büyütmüşüm 12 de evden çıkıp kendi evime gidip eşyalarımı aldık hastaneye geldiğimizde saat 1 buçuktu yatisim yapıldı ebe muayene etti 8 cm açıklığım varmış bana söylemedi kendi doktorum geldi benimle konuştu bak normal deniyelim bitmiş zaten dedi benim korktuğum şey bebeğimin boynuna kordon dolanmış olmasıydı doğum anında acil sezeryana alinmaktansa direk sezeryana gireyim diyordum ama pek öyle olmadı 😂 tam doktorumla konuşurken bi anda anestezist geldi epidural yaptı doktorumun isteği üzerine ama bana dozu baya düşük verdi ıkınabilmem için 15 dk anca dinlenebildim damar yolu açıldı sürekli çatı muayenesi yapılıyor ama ilerleme yok bu sırada suyum patlatıldı ne su ne nişanım gelmişti benim daha önceden doğum anında patlatıldı sonda odamda hemşireler sürekli muayene ediyor bebeğim kanalda da değildi saat 2 buçuk 2.45 gibi beni doğumhandye. İndirdiler yaklaşık bi saat ikindim doktorum kesi atmamak için çok uğraştı iki ebe karnımdan bastırdı falan ama yok benim inatçı oğlan çıkmıyor ben ikindikca halim kalmayınca doktor kesi aticam dedi 1 iç dikiş 4 dış dikişim var ebeler hala karnımdan bastırdı bebek kanala girmediği için kesi attiktan sonra 10 dk içinde doğum yaptım mis kokulu oğlumu 15.25de kucağıma aldım 2.910 gr doğdu sımsıcak biraz aç bi oğlan direk mememi tuttu doğumhane de doktor plesentayı çıkarırken dikişlerim olurken ben bebegimi emzirdim ten tene temas ettik hala inanamıyorum doğum yaptığıma çünkü doğum sancısı beni asla zorlamadı doğum anı daha zordu benim için çok fazla ıkındım bebek kanalda olmadığı için sancı geldiği anda ayağa kalkıp ellerimi göğsümün hizasında koltuğa yasladım ve elimle belimi ovdum çok etki etti ben çok ıkınıp dogumhanede fazla kaldığım için bebeğimin kafası biraz uzun çıktı çok zorlandı çünkü o da bi süreye iyileşir dediler şimdi mis kokulum uyuyor çok keyifçi allah hak eden ve isteyen herkese nasip etsin ☺️ sorularınız varsa alırım elimden geldiğince cevap veririm 💙☺️