Almila44 Merhabalar arkadaşlar ben gebeliğin ilk zamanlarında tiksinme başladı şuan biraz daha iyiyim ama domates sarımsak biber çeşitleri ve et yiyemiyorum çok tiksiniyorum tavuk ve balık yiyebiliyorum etin yerini tutmaz ama ağzıma asla süremiyorum yemesem bebeğime zararı olur mu onun vitamininden eksik kalıyor.. sizlerde varmı böyle bişey
Almigok Almila44 bende sigara,kahve, sarımsak, patates kızartması bunlardan tiksindim garip ki en sevdiğim şeylerdi hamilelikten önce 😂
Ozlem2904 Almila44 13.haftadan sonra kirmizi et hic yiyemedim 16dan sonrada tavuk tiksinmekten ziyade midem sindiremiyodu agriyodu cok. 30.haftadan sonra yavas yavas yemege basladim oda haslama tarzi. O arada badem ceviz findik tarzi seyler yedim
Mervekrmn Bende cok seyden tıksındım hala da yıyemıyorum tavuk,balık,et,kahve,cay bunlardan asırı tıksıntı geldı kendımı zorladıgım zamanda mıdem bulanıyor ama artık yıyrmıyorum yapacak bıseyım yok.
Almila44 Mervekrmn bende bi çoğunda tiksiniyordum zorlamak istemiyorum. İnşallah bebeğim vitamin alır
Almila44 Almigok benimde en sevdiğim yiyecekler saydıklarım gebelikten önce şuan en sevdiğim yiyeceklerden tiksiniyorum
Almila44 Ozlem2904 Gebelik boyunca tavuk balık yiyebiliyorum ama et yiyemiyorum normalde yerdim severdim hamilelikte oldu böyle
Almila44 Ozlem2904 çok zor hamilelik zorlukları vallah analarımız ne yapmış annem 6 çocuk doğurmuş normal doğum annemin doğumları çok zor geçiyormuş yinede 6 tane doğurmuş ben bi taneyi nasıl doğuracağım eteklerim tutuşuyor 😢😢😢
Mimik Haftamdayim… gebeligimden once de zqten cok et sevmezdim, gebeligimle birlikte de ne yaparsam yiyemiyorum… Balik tavuk ve kirmizi et yiyemiyorum… Lahmacun pide gibi az kiymali olabilcekleri zevkle yiyorum ama onlar da önemsiz… Ve bir de demir dahil hicbir ilac da kullanamiyorum, simdirim sistemimi alt ust ettiler… Sadece kahvaltilik, sut yogurt ve meyve tek besim kaynagim… Yeni yeni kuru yemis kattim bakalim🤗 Doktorum bana kan yapmasi icin her gun 1 avuç cekirdekli siyah uzum yememi soyluyor… Yiyebilirsen sen de yemelisin o zaman bence…
Almila44 Mimik ondan yeni başladım az yiyorum kaçıncı hafta sizin ilerleyen zamanlarda geçiyor bulantı ama tiksindiğim şeylere hala yaklaşamıyorum
Ozlem2904 Almila44 oyle dusunmeyin herkesin dogimu baska baska. Bol bol yuruyus yapin pelvik esnetme egzersizleri yapin kolay olur