beyah Bundan sonraki süreç nasıl devam eder bilmiyorum 39+0 olduk 😊 artık kızıma kavuşmak istiyorum Sizce 1 cmden sonra süreç nasıl ilerliyor?
Betulbayar32_ beyah Allah kolaylık versin canım benim bir avazda kurtulursun inşallah bol bol yürü çömelme hareket yap gitikçe açılma olur zaten 🤲
bebegimizibekliyoruz1 beyah 33 de 1 cm açıklık vardı dün yani 38+0 da doğum yaptım bebeğim kanalda olmadığı halde
beyah Sdtcnts hurma yemiştim 1 gün önce ondan sonra açıklığıma baktılar belki faydası olmuştur yine yicem ama sancı yapıyor 😆
Gzde218 Sdtcnts ben de 38. Haftadayım 2 cm açıklık dedi hiç sancım yok ya sancı nasıl gelecek ne zaman gelecek 😁
beyah Betulbayar32_ Çok teşekkğr ederim inşallah olur :) belim çok ağrıyor ama sancılar düzenli değil tutsa bile bir süre sonra geçiyor az kaldı sanırım 😊
beyah Sdtcnts 5 taneden sonra çok sancım oluyo bana ebe günde 7 tane yiyebilirsin demişti ama bi an korktum 5 taneyle sınırlı kaldım 😆
Rabia4650 Squat yapın iki set şeklinde 10 10.. Yürüyüş yapın Pilates topunda kanala bebek yerleşmesi için videolar var onları yapın Bence en etkilisi ilişkiye girin ve sıcak suya oturun yarım saat kadar.
beyah Rabia4650 bizim doktor ilişkiyi yasakladı kuzum akıntım çok mantarım falan var büyük ihtimalke o yüzden. Diğerlerini de zorlamadan yapabildiğim kadar yapıyoım
Binnazzz12 beyah benimki hiç ilerlememisti 😂 1 den 2 oldu ama nasi oldu bende bilemedim çatı muaneso yapa yapa o da sezeryan oldum en sonunda
beyah Binnazzz12 ayy kavuşmuşsunuz yavrunuza ne güzel :) olsun ben bekliyorum artık kavuşıyımda ağrılarım var geceden beri