pinkymoms Uyumayan anneleer🙋🏻♀️ Sebepsizce gecenin her saati uyanıyorum sonra uykum açılıyo ilk uyanmam başarıyla gerçekleşti 💁🏻♀️ Diğeride genelde 6-7gibi oluyor. 32+2deyim sizde durumlar nasıl??
Aag06 pinkymoms benimde bebem uyudu 10bucukta bende deliyim daha uyumadim uyumasaydi kesin uykum olurdu😂
nlycltk pinkymoms 30 +2 deyim sebepsizce bende uyanıyorum şuan o am diyebilirim 😂 birazdan uyurum sonra çiş durumuna göre bida kalkarım Allahtan kafamı koyduğum gibi uyuyorum 😂
kuzeymomsss pinkymoms 18+3 haftalık hamileyim. Yarın 3 günlüğüne kayınvalideme memlekete gidiyoruz heyecandan uyuyamıyorum dermişimm😜 şaka bir yana hamileliğimden beri kendi evim dışında her yerde rahatsız oluyorum bakalım o 3 gün nasıl geçecek 🤦🏼♀️ 3 4 gündür felaket mide yanmam var asla uyuyamıyorum hep bu saatlere kalıyorum zar zor uyumaya çalışıyorum ve sabah 7 de kalkacağım 😔
Handan_65 pinkymoms Bizde 31 haftalık olduk ben hep sagımda yatıyorum doktor soluna taraf uyu dedi ama imkansız sola dönünce kızım trkmeleme baslıyor acaba rahatsız mı oldu hanfendi daha demin uyandım zatennuykular haram soluma yatım dedim ama tekmelerddn imkansız üstüne kalktım oturuyorum hayatı sorguluyorum 🤣🤣🤣
pinkymoms Aag06 ay bana da kıymetini bil bu zamanların uyu diyolarda ne çaree sola yatmaktan sol yanım düzleşti artık 😄😄
MinikMucizeninAnnesi 37+1 eşim nöbette,yalnızlıktan oturmuş tv karşısında boş boş pinekliyorum. Benim bebe gündüzleri uyuyor herhalde geceleri inanılmaz hareketli yatırmıyor.. umarım doğduğunda tam tersi olur 😂
pinkymoms MinikMucizeninAnnesi kaç haftalıksın ya benimki daha rahatsız edicek kadar hareketlenmedi ☹️☹️
Aag06 pinkymoms ayy evet yaaa sola yatmak eziyet zamanlardi banada dediler degerini bil uyu falan sanki uyku depolanan biseymis gibi😂😂 ama bence hamilelikyeki uykusuzluktan bebisle olan uykusuzluk daha guzel ama birazda sabir isi bazen kesin kafayi yiycem diyorum uyumuyor diye😂
MinikMucizeninAnnesi pinkymoms 37+1im canım ama ben 30dan beridir hareketleri çok zorluyor her bebek bir değil 😊 bide cinsiyeti ne bilmiyorum ama benim oğlum olacak erkek bebekler genelde daha hareketli olurmuş birde anne karnındaki pozisyon ile de alakalı hareketleri hissetmek 😊😊
RumeysaNur34 pinkymoms 32+3 ve aynı durumdayım 🤦♀️ deli gibi uykum var uyumak istiyorum sabah 6 gibi eşim geliyor 8 de onu hazırlayıp servise indiriyor 8.5 9 gibi uyuyoruz öğlen 12 de yine kalkıyorum sonra tekrar aynı düzen tüm gün uykusuzluk
Kubraatess pinkymoms 32+6 hala uyuyacağım güya meditasyon müzikleri açıyorm uyumak için banamısın demiyor artık uyku falan yok yaklaşıkşu 3 gündür
Hanife_ pinkymoms aynısı 31 +6 yım tuvalet su diye uyanıp sabaha kadar ayaktayım 3 buçukta uyandımsaat olmuş beş hayır bide 2 buçuk yaşında oğlum var neyime güveniyorsam ikimizin de uyku düzeni şaştı kalkamıyorum sabah