irem_nur20 1ozleem ocean Myo inestol toz binilsc suya karıştırıp iciyosun ama biraz pahalli. 150 yumurta besleyici vitamin özellikleri var
boymomyz ozge07070 bana aile hekimi decavit vermişti . Her içtiğimde midem bulanıyordu . Doktora ilk gittiğimde bu 3. Aydan sonra içilir çok erken senin için dedi . Zaten bebeğim ne sebeple öldüyse kalbi durdu
ozge07070 boymomyz evet bende eczaneden kendim decavit almıştım bi kaç tane içmiştim sonra hamile kaldığımı öğrenince doktora decavit kullanıyorum dedim oda bana 3. Aydan itibaren kullanılır dedi felixfol verdi onu kullandım 6. Ayımdan sonra decavit verdi
boymomyz Rabiaseher bana aile helkimi hamileliğimin başında verdi . Folik asit yazılmadı gerek miyor mu dedim . İçinde zaten var ddi . Hastaneye gittiğimde bu ilacı kullanmaman gerek demişti doktor 🙄
boymomyz Rabiaseher bebeğimin kalbi durmuştu bu yüZden mi oldu acaba 🤦🏻♀️ Hergün bişeye takar hale geldim
Fadiiik 1ozleem ben fransa da kaliyorum bana bi arkadasim FERTIFOL önerdi Allahtan ilk ay hamile kaldim