EbrarHarmanci Kzlar merhaba yardım edin vallaha mal oldum yaaaa anlamıom yeminle Ben 32. Haftada çalışabilir raporu almam gerekirken alamadım bu sferde 33. Haftaya girdim böle oldundan dolayı bana rapor vermezler diye çalışmaya devaö ettim iş yerinede bununla ilgili bi bilgi vermedim sona 36. Haftada tamamen izne ayrıldım izne ayrıldım tarih 15.06.2018 doğum yaptım tarih 09.07.2018 bu tarihler arası aldım rapor çalışamaz raporu ve bunun odemesi bana yapılmış 1320 tl olarak şimdi asıl merak ettim şey eğer ben 32. Haftada çalışabilir raporu alsaydm bu tutar fazla mı olurdu ama şuda bişi ki ben rapor almadım için o ay tam maaş aldım eğer ben rapor alsaydm maaşımdan kesilcekti ve kesilen tutar bana devlet yatırcaktı demi yanlış anlamıyorum konu tam olarak böle demi eğer böle değilse ben geçmiş gün raporu alıp 32 den 36 ya kadar olan paramıda alabilir miyim bi akıl verin
Glitter EbrarHarmanci calismadiginda tam maas alamazsin yaklasin 2/3 u yatiriliyor rapor alindiginda diye biliyorum
Dyg34 EbrarHarmanci sen bunu bence ssk danışma hattı var orayı arasan daha net bilgi verir bak bende çıkış işlemlerimde aramıstım ilgilendiler yani yapman gereken sölerler
Aysegulay Dopum öncesi çalıştığın haftaların iznini doğum sonrası kullanacağın için doğum sonrası raporun daha fazla olacak bu yüzden alacağın parada fazla olacak bende öyle yaptım çünkü
Aysegulay Normalde 32 de ayrılacaktın izne 36da ayrldın çalıştığın 4 hafta doğum sonrası iznine eklenecek doğum sonrası daha fazla izin yapmş olacaksın o yüzden doğum sonrası alacağın rapor parasıda daha fazla olacak paran sana gelecek yani geri