Lamis Merhaba. Ben 30 hafta 5gunluk hamileyim 5gun once ulturasona getdim cocuk donmusdu basi asagida idi. Bu cocuk cabuk cika bilirmi?😁normalda kac haftada donuyo cocuk?
[silindi] Lamis 30 da normal dönmesi bende 34.+4 benim de dönmüş ama kanala girmemiş dedi kanala girmeden çıkmaz herhalde 😂 inşallah zamanında Doğum olur🤗 sizin de kanala girmemiştir doktor birşey dedi mi ?
Snur94 Lamis malesef o kadar çabuk pırtlamıyorlar ☺️ Benim 28. Haftadan beri dönük 20. Haftadan beri erken dogum riski olduğu halde 40. Haftayı bulduk bugün 😢
Rasev Lamis hə) mene hekim çanaqdadi dedi onu basa dusmedim turkce tercumesinde bilmedimki burdan sorsam 😂
Lamis [silindi] soylemedi onu. Soylediki donmus biraz asagida artik . Karnimin asagilarinda agrilar oluyo. Donemiyorum iyi agriyo. Kasiklarim belimde biraz agrilae oluyo. Sizdede oluyomu?
[silindi] Aysenurtsr sancıyla kanala girebiliyor mu acaba hani dönmüş ya normal doğumu mu gösterir bu?
Aysenurtsr [silindi] belli olmaz o, cati muayanesine de bagli normal olup olmamasi. Darsa normal olmuyor. Hareket ettikce rahimde batma oluyoe. Idrara cok cikiyosun, ama bu kanala girdigini gostermiyor. Doktor muayenesinde anlar ancak.
[silindi] Lamis evet canım oluyor hatta biraz yürüyüş yapsam çok şiddetli ağrıyor 😣 başı aşağıda ağırlık yapıyo ondan kanala girdiği zaman daha çok ağrıyormuş idrara çok çıkıyormuşsun
Lamis Rasev bizse canag deyirler cox vaxt)😁 biryerdede durmur usag deirem tez cixmag isteyer birden canaglarima toxunur agriyir canaglarim siz nece heftelik hamilesiz?
Lamis [silindi] idrara cox cikiyorum zaten😐 yuruyorum agirliq hiss ediyorum asagimda. Dusucekmis giibi😂
Rasev Lamis sabah inşəAllah 27həfdə olur 😍mendede agrilar çox olr hele bu vaxdlarda bel agrisindan ölürəm
[silindi] Lamis o zaman senin kanala girmiş olabilir☺️Çok yürüyüş yapma son haftada yaparsın bebiş erken gelmesin doktora bi görün sor kanala inmiş mi erken olur mu diye
Lamis [silindi] bebis kiz kizlar cabuk cikiyorlar😂 ya karnimdada biryerde durmuyoki hep ora kaciyi hep buraya kipirdiyo😂 evet doktorumdan ilgilemicem sabirsizlaniyorum😂