minikkuzuannesi SeydaPrc hayırlısı artık bakalım ilk gebelik sağlıklı olsun da cinsiyeti farketmez inşallah en kısa zamanda öğrenebiliriz 🥰🥰
minikkuzuannesi kelebekimm aminn inşallah rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın bizim miniklerimize de sağlık versin 🥰 zor tabii ama sonucu güzell olsun önemli olan o 😊
hdyogz minikkuzuannesi Amin inşaallah Allah razı olsun🤲🏻 sizde hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲🏻😊
MbEr minikkuzuannesi canim son trimester kötü dediler ama benim vücut ve bebek olarak iyi geçti suan 34 hafta icindeyiz ağrım sızım yok agirlasmadim sadece baştan beri geçmeyen psikolojik skntim var oda benimle alakali merak etme herkesin aynı olmuyor :) ama zaman geçmiyor tabiki
minikkuzuannesi MbEr önemli olan sağlık zaten çok şükür ki iyi gidiyormuşsunuz maşallah diyelim nazara gelmeyin sağlıcakla alın kucağınıza darısı da bize olsun bizde görürüz inşallah o günleri 🙂
Prens1prenses2 minikkuzuannesi inşallah çabucak geçer zaman sana canm ne diyeyim 😂bizde de son 6 olucak yarın tam tersine bana zaman çabucak geçiyor bilmiyorum 🤷♀️
minikkuzuannesi Prens1prenses2 herkesin zor geçirmediğini görmek güzel inşallah bizimde çabucak geçer yaa 😊
Prens1prenses2 minikkuzuannesi inşallah canm benim 3. Gebeliğim iki kızım var sağ olsunlar düşünmeme bile izin vermiyorlar o yüzden çabucak geçiyor zaman heralde bilemedim
minikkuzuannesi Prens1prenses2 olabilir Allah bağışlasın bizim daha ilk hiç bilmiyorum ne olacak hayırlısı 😊