minikkuzuannesi Valla kızlar daha çok var biliyorum ama şu 200leri bitirmek bile iyi geldi 😁 darısı 99 ve son 9 lara olsun inşallah sağlıcakla . Son zamanlar bitmek bilmiyor diyorlar ama hepimize Allah kolaylık versin 😁😁😁🤲🤲🤲🤲😍
Bktece minikkuzuannesi ikili hanelere düştükten sonra hiç geçmiyor valla 🤣 benim son 62 ama sanki azalmiyo hiç
Minnak91 200 den düştü mü diye daha yeni baktığımı hatırlıyorum şimdi bi baktım 169 çabuk geçiyormuş gerçekten💗
minikkuzuannesi goktugun_annesiii sizin daha az kalmış Birazcık daha sabır sağlıkloca gelsin miniğiniz inşallah 😁
hdyogz minikkuzuannesi Benim de son 6 😊 son zamanlar hiç geçmiyor bende 200 lerdeyken nasıl geçer diyordum ama şimdi hiç geçmiyor sanki 😊
minikkuzuannesi hdyogz ay valla böyle gördükçe napcaz bilmiyorum demek geliyor içimdenn 😁 rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin en kısa zamanda 😁
Ozlem2206 minikkuzuannesi ay sizi görünce ilk zamanlarım aklıma geldi gerçekten haklısınız ilk üç bana yıl gibi gelmişti ama üçten sonra hızla ilerliyor inanın biz şuan son üçe girdik çok şükür o dahada hızlı geçiyor diyolar bakalım artık hepsi sağlıkla gelsin inşallah🥰
minikkuzuannesi Ozlem2206 valla sonlara yaklaşanlardan sevindirici birşeyler duyarım gibi geliyordu ama görüyorum ki son 3 daha zor geçiyormuş 😁😁😁😁
SeydaPrc minikkuzuannesi Aynı zaman da doğum yapıcaz demekki bizde bugün 199 olduk hayırlısıyla kucağımıza bir alsak minik balları 🥰
minikkuzuannesi Ece003 amin inşallah canım çoğu gitmiş azı kalmış bakalım hayırlısıyla kucağımıza alalım 😁❤
minikkuzuannesi pusatmom35 bende öyle diyordum ama bakıyorum ki 2 li sayılar daha zor geçiyormuş ne yapacağız bilmiyorum 😁